PUBG Mobile keskin nişancı silahları nerede?

İçindekiler:

  1. PUBG Mobile keskin nişancı silahları nerede?
  2. PUBG keskin nişancı silahları nelerdir?
  3. PUBG Mobile En iyi silah hangisi?
  4. MK14 ne tür silah?
  5. PUBG yeni keskin nişancı hangi haritada?
  6. PUBG Mobile DBS hangi haritada?
  7. Groza nasıl bir silah?
  8. Win94 hangi haritada?
  9. PUBG de AVM nerede bulunur?
  10. PUBG yeni silah Mosin hangi haritada?
  11. PUBG Mobile Mosin nagant hangi haritada?
  12. PUBG Mobile DBS nedir?

PUBG Mobile keskin nişancı silahları nerede?

PUBG Mobile oyununda bir keskin nişancı tüfeği bulmak için en elverişli yer kesinlikle Sosnavka Miltary Base konumudur. Buranın yüksek bir loot yüzdesi bulunur ve kesinlikte burada yer alan binaların birinde M24 ya da Kar98K gibi başarılı bir keskin nişancı tüfeği bulabilirsiniz.

PUBG keskin nişancı silahları nelerdir?

Keskin Nişancı Tüfekleri
  • AWM, hasar ve menzil açısından mükemmel bir Keski Nişancı tüfeğidir. ...
  • Bu nedenle, bu kategoride M24 veya Kar98K kullanmanızı öneriyoruz. ...
  • PUBG Mobile'da belki de en çok kullanılan silahlar bunlardır.
Daha fazla öğe...

PUBG Mobile En iyi silah hangisi?

Oyuncuların en sevdiği silah diyebiliriz AWM'ye. Özellikle kafadan vuruşlarda rakibinizi düşürebiliyorsunuz tek atışla. 945 m/s mermi hızına sahip olan silahın normal hasarı 105.

MK14 ne tür silah?

Popüler olarak MK14 olarak bilinen Mark 14, PUBG Mobile'daki en güçlü, uygulanabilir ve çok yönlü silahlardan biridir. 7.62 mm mermi tüketen ve bir şarjörde on mermi bulunan DMR sınıfı bir silahdır.

PUBG yeni keskin nişancı hangi haritada?

Yeni keskin nişancı tüfeği 7.62mm cephane kullanmaktadır ve sadece Erangel, Vikendi haritalarında bulunabilir. Mosin-Nagant belirtilen Erangel ve Vikendi haritasında Kar98K tüfeğinin bulunduğu bazı yerlerde bulunabilecek.

PUBG Mobile DBS hangi haritada?

PUBG DBS silah herhangi bir haritaya özel değildir. Bu silah Air Drop'a özeldir. Silah yalnızca Air Drop'tan içerisinde bulunduğundan tüm haritalarda karşınıza çıkabilir.

Groza nasıl bir silah?

Groza. ... Taban hasarı 49 olan Groza, 1 saniyede 12 adet mermi atıyor. 612 DPS gücü ile iyi bir silah olduğunu kanıtlayan bu ekipman, mermi çıkış hızı değeri konusunda 714 gibi yüksek bir değere sahip. Groza, DPS değeri en yüksek olan taarruz tüfeği olduğu için çok rağbet görüyor.

Win94 hangi haritada?

PUBG Mobile Win94, oyundaki keskin nişancı sınıfındaki silahlardan biri. PUBG Mobile'da Miramar, Sanhok ve Vikendi haritalarında bulunan Win94, bu haritalar arasında daha çok Miramar haritasında bulunabiliyor.

PUBG de AVM nerede bulunur?

AWM tüm haritalarda mevcuttur, ancak yalnızca airdrop'larda bulunabilir.

PUBG yeni silah Mosin hangi haritada?

Yeni keskin nişancı tüfeği 7.62mm cephane kullanmaktadır ve sadece Erangel, Vikendi haritalarında bulunabilir. Mosin-Nagant belirtilen Erangel ve Vikendi haritasında Kar98K tüfeğinin bulunduğu bazı yerlerde bulunabilecek. Yeni silah Kar98K kadar güçlü ve daha dengelidir.

PUBG Mobile Mosin nagant hangi haritada?

PUBG mosin nagant Vikendi ve Erangel haritalarında yer alıyor. Vikendi veya Erangel'de maça girdiğinizde, haritanın herhangi bir yerinde mosin nagant ile karşılaşabilirsiniz.

PUBG Mobile DBS nedir?

Yeni Silah: DBS DBS, başlangıçta sadece yardım paketinden elde edilebilen bir çift namlulu, bullpup pompalı tüfektir. Kullanıcının on dört 12-gauge mermiye kadar doldurmasını sağlayan iki dahili şarjör tüpüne sahiptir. Bu kombine ateş mekanikleri sayesinde, DBS kısa sürede inanılmaz hasar verebilir.