Wimbledon Tenis turnuvası ne zaman başlıyor?

İçindekiler:

  1. Wimbledon Tenis turnuvası ne zaman başlıyor?
  2. Wimbledon tenis turnuvasını hangi kanal veriyor?
  3. Wimbledon kadınlar finali kaçta?
  4. Tenis şampiyonu kaç para alıyor?
  5. Wimbledon kadınlar finali ne zaman?
  6. Djokovic final maçı ne zaman?
  7. Wımbledon kim kazandı?

Wimbledon Tenis turnuvası ne zaman başlıyor?

Wimbledon, çim kortta oynanan tek grand slam turnuvasıdır. İngiltere'nin başkenti Londra'da her yıl Haziran ayının son haftasında başlayan turnuva iki hafta sürmektedir.

Wimbledon tenis turnuvasını hangi kanal veriyor?

Dünyanın önde gelen tenisçilerinin mücadele edeceği Wimbledon Tenis Turnuvası, TRT Spor ve TRT Spor Yıldız'dan canlı yayımlanacak. Avustralya Açık, Fransa Açık (Roland Garros) ve ABD Açık ile tenis sezonunun en önemli dört turnuvasından biri olan Wimbledon'ın 134'üncüsü, yarın başlayacak ve 11 Temmuz'da sona erecek.

Wimbledon kadınlar finali kaçta?

Wimbledon Açık Tenis Turnuvası'nda tek kadınlar finalinin adı belli oldu. Dünya 1 numarası Ashleigh Barty ile Karolina Pliskova şampiyonluk için kozlarını paylaşacak. Final mücadelesi YARIN saat 15:30'dan itibaren TRT Spor Yıldız'dan naklen yayınlanacak.

Tenis şampiyonu kaç para alıyor?

2018 için Wimbledon toplam para ödülü, 2017'ye göre % 7.6 artarak 34.000.000 sterline yükseltildi. Tek erkekler ve tek kadınlar şampiyonları 2,25 milyon sterlin kazandı.

Wimbledon kadınlar finali ne zaman?

Çek tenisçi, 10 Temmuz Cumartesi günü oynanacak finalde dünya 1 numarası Avustralyalı Ashleigh Barty ile karşılaşacak.

Djokovic final maçı ne zaman?

Tenisin en prestijli organizasyonlarından biri olan Amerika Açık'ta, finalin adı belli oldu. 12 Eylül Pazar günü saat 23.00'te başlayacak karşılaşmada Djokovic ile Medvedev karşı karşıya gelecek. New York kentinde düzenlenen sezonun son grand slam turnuvasında tek erkekler yarı finalleri yapıldı.

Wımbledon kim kazandı?

İngiltere'de düzenlenen Wimbledon tenis turnuvasını, İtalyan rakibi Matteo Berrettini'yi yenen Sırp tenisçi Novak Djokovic kazandı. Wimbledon'ı altıncı defa kazanan Djokovic, 20. Grand Slam zaferine ulaşarak bu alanda Roger Federer ve Rafael Nadal'ı yakaladı.