Mutfak Dolabindaki yağları nasil cikar?

İçindekiler:

  1. Mutfak Dolabindaki yağları nasil cikar?
  2. Mutfak dolabını nasıl temizleriz?
  3. Sararan lake mutfak dolapları nasil beyazlar?
  4. Mutfaktaki kurumuş yağ lekesi nasıl çıkar?
  5. Mutfak dolabından yağ çöz lekesi nasıl çıkar?

Mutfak Dolabindaki yağları nasil cikar?

Mutfak Dolaplarını Temizlemek İçin Pratik Fikirler Elma sirkesi tam bir yağ çözücüdür. Üstelik para vererek aldığınız kimyasal ürünlerden daha sağlıklıdır. Hem sizin için hem de dolaplarınızın daha az zarar görmesi ve aşınmaması için elma sirkesi ve ılık bir bez yardımı ile dolaplarınızı silebilirsiniz.

Mutfak dolabını nasıl temizleriz?

Mutfak dolaplarını temizlemek için: Küçük bir kovaya bulaşık deterjanı ve sirke dökün. Ardından yarısını biraz geçecek şekilde su koyun. Bu karışımı bezle ya da süngerle tüm dolaplara uygulayın. Islak bir bezi bol bol durulayarak tüm dolapların içini tekrar silin.

Sararan lake mutfak dolapları nasil beyazlar?

Beyaz lake mutfak dolapları nasıl temizlenir sorusunun yanıtı için sirke ve karbonat karışımını güvenle kullanabilirsiniz. Yemek buharı ve yemek yağı kaynaklı sararan dolap kapakları için de bu yöntemi rahatlıkla kullanabilirsiniz. Bu temizlik yöntemi için Bir fincan sirke ile iki fincan ılık suyu karıştırmalısınız.

Mutfaktaki kurumuş yağ lekesi nasıl çıkar?

Boş sprey şişesine sirkeyi dökün ve mutfaktaki yağlı bölgelere sıkın. 5 ila 10 dakika bekletin. Yağ lekelerinin bu sürede kabardığını ve yüzeye çıktığını göreceksiniz. Yumuşak bir bezle silin. Sirke kokusundan hoşlanmıyorsanız sirkeyi yarım ölçek su ile seyreltebilirsiniz.

Mutfak dolabından yağ çöz lekesi nasıl çıkar?

Evde hazırlayabileceğin temizleyici için ihtiyacın olan yalnızca sirke ve su. Bir fincan sirkeyi bir su bardağı su ile bir kova içide karıştırıp sprey şişesine boşalt ve temizleyeceğin yüzeye direkt uygula. Ardından silme işlemine geçerek yağ lekelerini yüzeyden çıkarabilirsin.