Sürat Kargo cumartesi günü dağıtım yapıyor mu?

İçindekiler:

  1. Sürat Kargo cumartesi günü dağıtım yapıyor mu?
  2. Aras Kargo cumartesi dağıtım kaça kadar?
  3. Aras Kargo Mobil dağıtım günleri ne demek?
  4. Aras Kargo kaça kadar alım yapıyor?
  5. Aras Kargo kurye ne zaman gelir?

Sürat Kargo cumartesi günü dağıtım yapıyor mu?

Sürat Kargo Dağıtım/ Teslimat Saatleri : Sürat Kargo gönderileri hafta içi ( Pazartesi, Salı, Çarşamba, Perşembe, Cuma, Cumartesi ) sabah 09:00 ile akşam saat 18:00 arasında teslim etmektedir. Sürat Kargo Cumartesi günü ise saat 14:00'e kadar kargo teslimi yapmaktadır. Pazar günü ise gönderi teslimi yapılmaz.

Aras Kargo cumartesi dağıtım kaça kadar?

Aras Kargo çalışma saatleri hafta içi her gün sabah 09.00'da açılıp, 18.00'de kapanıyor. ARAS KARGO HAFTA SONU AÇIK MI? Hafta sonu cumartesi günleri 09:30'dan 15.00'a kadar hizmet vermeye devam eden kargo, Pazar günleri hizmet vermemektedir.

Aras Kargo Mobil dağıtım günleri ne demek?

Mobil alan olarak tanımladığımız bu bölgeler, operasyonel olarak standart hizmet alanları dışında kalan, haftanın belirli günlerinde teslimat yapabildiğimiz mevkii ya da yerleşim birimleridir.

Aras Kargo kaça kadar alım yapıyor?

Aras Kargo hafta içi saat 08.30-18.00 arasında müşterilerine hizmet veriyor. Hafta sonunda ise cumartesi günü çalışan şirket 08.30-15.00 arasında hizmet veriyor. Aras Kargo müşteri hizmetlerine ulaşılmak istendiğinde ise 444 25 52 numaralı telefondan ulaşılarak bilgi alınabiliyor.

Aras Kargo kurye ne zaman gelir?

Çağrı merkezi için 444 25 52 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Aras Kargo'da 15:30'dan sonra yapılan kurye çağırma talepleri ertesi gün kayıtlara düşer ve ertesi gün adresinize gelirler. Cumartesi günü yani hafta sonu da 12:00'ye kadar evden veya adresten kargo alınmaktadır.