Cilt için ozon tedavisi nasıl yapılır?

İçindekiler:

  1. Cilt için ozon tedavisi nasıl yapılır?
  2. Ozon Protokolü Cilt Bakımı Nedir?
  3. Yüzde Ozon tedavisi nedir?
  4. Ozon yağı maskesi nasıl yapılır?
  5. Ozon tedavisi nasıl yapılır faydaları nelerdir?
  6. Ozon ciltte ne işe yarar?

Cilt için ozon tedavisi nasıl yapılır?

Cilde ozon tedavisi uygulamaları kişiden alınan bir miktar kan ile ozon karıştırılarak kişiye verilen majör yöntemle verilebilmektedir. Ya da kişiden alınan kanla uygun miktarla karıştırılan doz kadar ozon birleştirilerek kasa enjekte edilebilmekte ve bu minör yöntem adını almaktadır.

Ozon Protokolü Cilt Bakımı Nedir?

Ozon Protokolü tedavisi cildin bariyer, bağışıklık, su tutma, onarıcı ve ayırıcı işlevlerini eski haline getirmenin yanı sıra yapısını iyileştirmeye izin veren gençleşme için devrim niteliğinde bir çaredir. Yaşlanma nedeniyle oluşan kırışıklıkların giderilmesinde etkilidir.

Yüzde Ozon tedavisi nedir?

Ozon tedavisi, bir rahatsızlığı ya da oluşan yarayı tedavi amacıyla vücudunuza ozon gazı uygulanmasını ifade eder. Ozon gazı, üç oksijen atomundan (O3) oluşan renksiz bir gaz olarak tanımlanır. Bağışıklık sistemini uyarmak suretiyle tıbbi hastalıklar veya rahatsızlıkları tedavi etmek için kullanılabilir.

Ozon yağı maskesi nasıl yapılır?

Ozon maskesi ilk alındığında tahta bir çubukla karıştırılır. 2-3 Dakikalık katıştırma işleminden sonra göz altı dahil tüm yüze istenirse boyun bölgesine uygulanabilir 5 ila 10 dakika arası kuruması beklenir. Sonra soğuk su ile bastırılmadan ve ovalamadan durulanır. Üstüne ozon jeli sürülmeside mutlaka tavsiye edilir.

Ozon tedavisi nasıl yapılır faydaları nelerdir?

Ozon tedavisi belirli miktarda ozon/oksijen karışımının vücut boşluklarına veya dolaşım sistemine uygulanma sürecidir. Diğer tedavilere ek olarak uygulanır, tamamlayıcı destek tedavisidir. Bağışıklık sistemini aktive eder, bozulmuş olan fonksiyonların yeniden canlandırılmasını sağlar.

Ozon ciltte ne işe yarar?

Ozon yağı antioksidan özellikleri sayesinde sivilce ve akne gibi sorunlarla baş etmemize yardımcı oluyor. Cildin derinlemesine temizlenmesini sağlayarak gözeneklerin tıkanmasının önüne geçiyor. Egzama gibi cilt rahatsızlıklarının daha hızlı bir şekilde iyileşmesine destek oluyor.