Lise E-Karne Verilecek mi?

İçindekiler:

  1. Lise E-Karne Verilecek mi?
  2. Ebada puan nasıl alınır?
  3. EBA da puan neye göre verilir?
  4. EBA da ilk etkinliğin arması nasıl kazanılır?
  5. EBA dan nasıl Arma kazanılır?

Lise E-Karne Verilecek mi?

İlk ve ortaokul öğrencilerine dijital karne verilecek. Lise öğrencileri ise karne almak için ikinci dönemi bekleyecek. “Bugüne kadar yapılamamış sınavlar, salgının seyri göz önünde bulundurularak yapılacak planlama doğrultusunda, 15 Şubat 2021 tarihinden sonra gerçekleştirilecek.

Ebada puan nasıl alınır?

Eğitim Bilişim Ağı'nda (EBA) puan kazanmanın belli başlı iki yolu vardır, Öğrenci, EBA'nın "Duvar" alanında paylaşım yaparak ve etkileşime girerek, bu sayede EBA Portfolyo'suna katkıda bulunarak puan kazanabilir. Öğrenci, EBA sayfalarında sorular çözdüğünde ve ödevlerini tamamladığında puan kazanabilir.

EBA da puan neye göre verilir?

EBA ÖĞRETMEN PUAN KAZANMA EBA sistemine her gün giriş yaparak +1 puan kazanırsınız. Öğrencileri bireysel olarak incelemek, her öğrenci için sizlere +1 puan kazandırır. Üzerinizde bulunan şubelerin raporlarına göz atmak sizlere her şube için 24 saat zaman diliminde +5 puan ilave eder.

EBA da ilk etkinliğin arması nasıl kazanılır?

İlk Etkinliğin:Bu arma etkinliğe ilk katılım ile kazanılır. İlk İletin: Bu arma ilk kez ileti paylaşıldığında kazanılır. İlk Konu Anlatımı Etkinliğin:Bu arma ilk kez konu anlatımı etkinliği tamamlandığında kazanılır. İlk Ödevin:Bu arma ilk ödev tamamlandığında kazanılır.

EBA dan nasıl Arma kazanılır?

Bu armanın kazanabilmesi için önce Aktif Kullanıcı arması kazanılmalıdır. Daimi Kullanıcı: EBA'daki aktiflik Daimi Kullanıcı armasını kazandırır. Bu armanın kazanabilmesi için önce Müdavim arması kazanılmalıdır. Yazar: Sayfam alanındaki iletiler, yorumlar ve tartışmalara katılım Yazar armasını kazandırır.