Yeşil elbiseye hangi renk makyaj gider?

İçindekiler:

  1. Yeşil elbiseye hangi renk makyaj gider?
  2. Su yeşiline ne yakışır?
  3. Mavi elbisenin altına ne renk ayakkabı giyilir?
  4. Mavi elbiseye ne renk oje sürülür?
  5. Su yeşili koltuga hangi renkle kombinlenir?
  6. Su yeşili abiye elbisenin altına ne renk ayakkabı giyilir?

Yeşil elbiseye hangi renk makyaj gider?

Yeşil renk kıyafet kombinizde ise toprak renkleri, kahvenin-bakırın tonları, mürdüm tonları yeşilin koyu tonları kullanabileceğiniz far ile dudak renginden 1-2 ton koyu renkte bir ruj ile makyaj kıyafet kombininizi tamamlayabilirsiniz.

Su yeşiline ne yakışır?

Su yeşili ile hangi renk kombinlenir sorusunda en yumuşak ve soft uyum için toz pembe öneriyoruz. Toz pembe ve pembenin diğer tonları su yeşili ile şiirsel bir görünüm yakalamanızı sağlar. Özellikle su yeşili abiye kombinlerinde su yeşili abiye üstüne şal olarak sıklıkla kullanılmaktadır.

Mavi elbisenin altına ne renk ayakkabı giyilir?

Koyu mavisi elbise kombinleri ile şıklığınızı üst seviyelere çıkarmak için siyah, kahverengi, bordo, lacivert, taba rengi, gri, gümüş rengi ve giydiğiniz mavi elbisenin bir üst ve alt tonunda ayakkabı kullanabilirsiniz.

Mavi elbiseye ne renk oje sürülür?

Mavi elbiseler için oje renk seçimi yaparken, elbisenizin tonu önemlidir. Klasik mavi ve saks mavisi ile başlayalım. Bu tonlara en iyi turkuaz ve toz mavisi eşlik eder. Ayrıca klasik maviye sarı ve kırmızının da uyum sağlayacağını unutmayın.

Su yeşili koltuga hangi renkle kombinlenir?

Su yeşili koltuğa uygun perde renklerinin başında açık mavi, turkuaz, bebe mavisi, bej rengi, krem rengi ve kül rengi gibi tonlardır. Bu renkler size sıcak gelmiyorsa su yeşili bir koltuk takımına turuncu perdeler de büyüleyici derecede uyumluluk sağlayacaktır.

Su yeşili abiye elbisenin altına ne renk ayakkabı giyilir?

Su yeşili abiye elbise modelleri ile ve ofis kombinlerinde gri ayakkabı en çok tercih edilen ayakkabı renkleri arasında yer almaktadır.