Bayramda izmir toplu taşıma bedava mi?

İçindekiler:

  1. Bayramda izmir toplu taşıma bedava mi?
  2. Iett otobüsleri bedava mı?
  3. Eskişehirde Tramvaylar ücretsiz mi?
  4. Bayram günü belediye otobüsleri çalışıyor mu?
  5. Eskişehirde Tramvaylar çalışıyor mu?
  6. Eskişehir tam bilet ne kadar?

Bayramda izmir toplu taşıma bedava mi?

Büyükşehir, Bayram süresince kabristanlara da “ücretsiz” otobüs seferleri düzenleyecek. İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi'nde oybirliği ile alınan karara göre, yüzde 50 indirim Büyükşehir Belediyesi'ne ait toplu taşıma araçlarında, bayram süresince kentkartlı binişlerde geçerli olacak.

Iett otobüsleri bedava mı?

İstanbul'da 06.00-14.00 saatleri arasında otobüsler, metro ve metrobüsler ücretsiz olacak. Aynı gün servis araçları tam gün ücretsiz park edebilecek. Yolda kalan araçlar için çekiciler hazır bekletilecek.

Eskişehirde Tramvaylar ücretsiz mi?

Vatandaşların bayram ziyaretlerini rahatça yerine getirebilmesi için alınan karara göre Eskişehir'de 4 gün boyunca tramvaylar ve Büyükşehir Belediyesi'ne ait otobüsler ücretsiz olarak hizmet verecek.

Bayram günü belediye otobüsleri çalışıyor mu?

İBB Meclisi kararıyla bayram boyunca tüm İETT seferleri ücretsiz olacak. Ramazan Bayramı boyunca İETT seferleri Cumartesi sefer planına göre yapılacak. 3 günlük bayram süresince araçla günde 20 binden fazla sefer düzenlenecek. Gerekli olursa hatlara yedek araçlarla takviye yapılacak.

Eskişehirde Tramvaylar çalışıyor mu?

Genelgenin 2.2 maddesinde yazdığı üzere istisna getirilenler dışındaki tüm işyerlerinin hafta içi saat 20.00'de kapanacak olması sebebiyle tramvaylarımız hafta içi 21.00'e kadar çalışacak olup, hafta sonu hizmet vermeyecektir.

Eskişehir tam bilet ne kadar?

Eskişehir'de Pazar günü itibariyle akıllı Eskart fiyatı 2 lira 50 kuruştan 3 liraya, indirimli akıllı Eskart fiyatı ise 1 lira 60 kuruştan 1 lira 80 kuruşa, tam Esbilet 3 lira 50 kuruştan 4 liraya, indirimli Esbilet ise 3 lira 25 kuruştan 3 lira 75 kuruşa yükselecek.