Murat Güloğlu hangi kanalda?

İçindekiler:

  1. Murat Güloğlu hangi kanalda?
  2. Fox Tv Ilker Karagöz kimdir?
  3. Murat Güloğlu aslen nereli?
  4. Habertürk'te haberleri kim sunuyor?
  5. Habertürk Gün Başlıyor sunucusu kim?
  6. Haber spikeri Murat Güloğlu kaç yaşında?

Murat Güloğlu hangi kanalda?

Dün sabah Habertürk'ten ayrılan Murat Güloğlu "ama et tırnaktan ayrılmaz" diyerek sinyalini vermişti. Ciner Medya grubunda kalan Güloğlu, Show Tv'de sabah haberlerini sunacağı bildirildi. Dün sabah Habertürk'ten ayrıldığını açıklayan Murat Güloğlu, Ciner Medya Grubu'nun diğer kanalı Show TV'ye geçtiği açıklandı.

Fox Tv Ilker Karagöz kimdir?

'de Muş'ta dünyaya gelen İlker Karagöz 41 yaşındadır. 1.81 boyunda olan İlker Karagöz, Muş doğumlu olsa da aslen Çanakkaleli'dir. Balık burcu olan sunucu ve gazeteci İlker Karagöz'ün tam adı ise Arda İlker Karagöz'dür. Ek olarak İlker Karagöz Evli ve iki çocuk sahibidir.

Murat Güloğlu aslen nereli?

Murat Güloğlu
Doğum Sivas, Türkiye
MeslekGazeteci
1 satır daha

Habertürk'te haberleri kim sunuyor?

Türkiye'de ve dünyada öne çıkan başlıklar, insana dokunan hikayeler, canlı bağlantılar, sıcak gelişmeler Serap Belet'in sunumuyla Habertürk TV'de ekrana geliyor. Serap Belet, Habertürk Gündem'de Türkiye ve dünyadaki önemli gelişmeleri sıcağı sıcağına masaya yatırıyor.

Habertürk Gün Başlıyor sunucusu kim?

Muharrem Sarıkaya ve Duygu Kaya ile "Gün Başlıyor" - HABERTURK TV.

Haber spikeri Murat Güloğlu kaç yaşında?

Murat Güloğlu, , Sivas doğumludur. Haber spikeri, televizyon ve İnternet gazetecisi, televizyon programı yapımcısı olarak tanınan Güloğlu, son olarak Haber Türk'de spikerlik yapıyordu. İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo-Televizyon ve Sinema Bölümü mezunudur.