Balık suyu kokusu nasıl giderilir?

İçindekiler:

  1. Balık suyu kokusu nasıl giderilir?
  2. Sobalı evde is kokusu nasıl giderilir?
  3. Sigara kokusu en hızlı nasıl geçer?
  4. Eşyadan sigara kokusu nasıl çıkar?

Balık suyu kokusu nasıl giderilir?

Tüm balıkları pişirdikten sonra bir tencerenin içerisini suyla doldurun. Tencereye sirke, çubuk tarçın ve karanfil koyarak kaynatın. Limon kabuklarını ince bir şekilde soyduktan sonra ocağın en küçük bölmesinde, kısık ateşte yakın. Bu koku ortama limon aroması katacaktır.

Sobalı evde is kokusu nasıl giderilir?

Sirke. 1 su bardağı sirke ile 1 su bardağı suyu karıştırın. Karışımı bir sprey şişesine dökün ve evinizin tüm kumaş olmayan yüzeylerini temizlemek için kullanın. Evin içindeki duman, evinizin kumaş olmayan yüzeylerinde reçine ve katran artıklarını bırakabilir.

Sigara kokusu en hızlı nasıl geçer?

Su bardağının içerisine 1 paket hamur kabartma tozunu dökün. Elma sirkesini de hamur kabartma tozunun üzerine taşmaması için yavaş yavaş ekleyin.Bu yaptığınız karışımı sigara içilen ortamda herhangi bir yere koyun ve orada kalsın. Elma sirkesi ve hamur kabartma tozu ortamda buharlaşarak sigara kokusunu gidermektedir.

Eşyadan sigara kokusu nasıl çıkar?

Kabartma tozu her türlü kokuyu emme eğiliminde olduğu için mobilya ve döşemelerdeki sigara kokusunu da en aza indirebiliyor. Bu uygulama için kokunun geldiği bölgelere bir miktar kabartma tozu serptikten sonra bir saat kadar beklemeniz yeterli. Ardından bir süpürge yardımıyla toz parçacıklarını temizleyebilirsiniz.