Hotpoint Ariston yerli mi?

İçindekiler:

  1. Hotpoint Ariston yerli mi?
  2. Arçelik Türk malı mı?
  3. Ariston italyan mı?
  4. Arçelik ne kadar yerli?
  5. Whirlpool Türkiye'den çekildi mi?
  6. Ariston buzdolabı servis ücreti ne kadar?
  7. Ariston kombi bakım ücreti ne kadar?

Hotpoint Ariston yerli mi?

Hotpoint, Amerikan ve Avrupa ev aletleri markasıdır. Markanın mülkiyeti, Avrupalı hakları olan Amerikan şirketi Whirlpool Corporation ve GE Appliances'ni satın alarak Kuzey Amerika haklarına sahip olan Çin şirketi Haier arasındadır. Hotpoint, Kaliforniya'da 1911'de kuruldu ve 1920'de İngiliz pazarına girdi.

Arçelik Türk malı mı?

Arçelik, 1955 yılında Vehbi Koç ve Lütfi Doruk tarafından kurulan, dünya çapında hizmet veren Türkiye merkezli bir beyaz eşya ve teknoloji şirketi.

Ariston italyan mı?

Ariston bir İtalyan markasıdır.

Arçelik ne kadar yerli?

Arçelik, 1955 yılında Vehbi Koç ve Lütfi Doruk tarafından kurulan, dünya çapında hizmet veren Türkiye merkezli bir beyaz eşya ve teknoloji şirketi.

Whirlpool Türkiye'den çekildi mi?

ABD'li beyaz eşya tekeli Whirpool, Türkiye pazarındaki satışlarını sonlandırma kararı aldı. Whirlpool Corporation'dan Reuters'a yapılan açıklamada şirketin “mevcut ticari faaliyeti üzerine yeniden odaklanmak ve doğru ölçekte tekrar konumlandırmak üzere” Türkiye yerel satış operasyonundan çıkma kararı aldığı belirtildi.

Ariston buzdolabı servis ücreti ne kadar?

Ariston Buzdolabı yerinde Servis: Teknik Servisimiz arızalı Buzdolabınızı adresinizde arıza tespiti. 50 TL arıza tespiti yaptırabilirsiniz. Sorununuz garanti kapsam dahilinde değilse servis ücreti ödemeniz gerekir. 50 TL.

Ariston kombi bakım ücreti ne kadar?

2019-2020 Ariston Kombi Bakım Ücretlerimiz,cihaz tipine ve kapasitesine göre 100 TL ile 120 TL arasında değişmektedir.Standart Ariston kombi ürününde bu fiyat 100 TL dir.Yoğuşmalı Kombi Bakımında 120 TL dir. Bu fiyatlara Ariston Servis Ücreti (50 TL) dahildir.