Bosna'ya pasaportsuz gidilir mi?

İçindekiler:

  1. Bosna'ya pasaportsuz gidilir mi?
  2. Vizesiz Tur için pasaport gerekli mi?
  3. Kieve pasaportsuz gidilir mi?
  4. Bosna Hersek için vize gerekli mi?
  5. Bosna Hersek Türkiyeden vize istiyor mu?
  6. Kimlikle hangi ülkelere gidilir?

Bosna'ya pasaportsuz gidilir mi?

Bosna-Hersek'in Türk Vatandaşlarına vize muafiyeti olmasına rağmen sınırda herhangi bir sorun yaşamamak adına yaptığınız seyahat planını destekleyici belgelerin yanınızda bulunması ve kullandığınız pasaport türü ne olursa olsun minimum 6 ay geçerliliği olan bir pasaportunuzun olması gerekmektedir.

Vizesiz Tur için pasaport gerekli mi?

Evet, vizesiz seyahat gibi pasaportsuz seyahat de mümkün. Henüz vizesiz ülkeler listesi kadar uzun olmasa da pasaportsuz, sadece kimlikle gidilebilen ülkeler de var. "Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti, Ukrayna ve Gürcistan" Pegasus ile gidebileceğiniz Türk vatandaşlarından pasaport istemeyen ülkeler arasında yer alıyor.

Kieve pasaportsuz gidilir mi?

Ukrayna'ya kimlikle giriş yapabilmek için yeni verilen çipli kimlik kartlarının kullanılması gerekmektedir çünkü eski nüfus cüzdanlarıyla pasaportsuz giriş yapmak artık mümkün değildir. ... Sitemiz üzerinden Ukrayna uçak bileti veya Kiev uçak bileti aramalarını yaparak en uygun fiyatlı biletleri bulabilirsiniz.

Bosna Hersek için vize gerekli mi?

Bosna-Hersek: Bosna-Hersek'e gidecek umuma mahsus pasaport sahipleri 90 gün süreliğine vizeden muaftır. Özellikle Saraybosna ziyareti için seyahatinizi ekonomik şekilde planlayabilirsiniz.

Bosna Hersek Türkiyeden vize istiyor mu?

Bosna Hersek Ülkesi Vize İstiyor mu? Bosna Hersek vizesi için başvuru yapacak olan herhangi bir pasaport türüne sahip Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları 6 ay süre içinde yapacak olacakları 90 günlük seyahatlerinde vize başvurusu yapmak zorunda değildirler. Bu sebepleri taşıyanlar Bosna Hersek vizesi almaktan muaftırlar.

Kimlikle hangi ülkelere gidilir?

Türk Vatandaşlarının Kimlikle Seyahat Edebileceği Ülkeler
  • Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Girne, KKTC. ...
  • Gürcistan 🇬🇪 Batum, Gürcistan. ...
  • 3. Ukrayna 🇺🇦 Kiev, Ukrayna. ...
  • Moldova 🇲🇩 Doğu Avrupa'da Ukrayna ve Romanya arasında yer alan Moldova ile kimlikle seyahat dönemi 'da başladı. ...
  • Azerbaycan 🇦🇿
BE