Kekreyemiş ayda kaç kilo verdiriyor?

İçindekiler:

  1. Kekreyemiş ayda kaç kilo verdiriyor?
  2. Kiraz sapı çayı kilo vermek için nasıl kullanılır?
  3. Kekreyemiş kilo verdirir mı?
  4. Kekreyemis gunde kac kez kullanilir?

Kekreyemiş ayda kaç kilo verdiriyor?

Kekreyemiş Tozu ile 1 ayda 7 ila 10 kilo verebilirsiniz. Vücudunuzun çalışma sistemine göre değişmekle birlikte düzenli kullanım ile etkisini daha hızlı hissedebileceksiniz.

Kiraz sapı çayı kilo vermek için nasıl kullanılır?

Kaynattığımız bir su bardağı suya Yaklaşık 10-15 dal kira sapını ve isteğe bağlı birkaç dilim limonu ekliyoruz. 5 dk dinlendirip içiyoruz. Çayı sabah aç karına ve akşam yatmadan içiyoruz. İsterseniz iştah kesmek için yemeklerden önce bir su bardağı tüketebilirsiniz. Ödem atar kilo vermenize yardımcı olur.

Kekreyemiş kilo verdirir mı?

Tamamen doğal ürünlerden elde edilir. Son dönemin popüler takviyelerinden olan bu besin özellikle kilo vermeyi desteklediği için tercih edilmektedir. Kekreyemiş tozu metabolizmayı hızlandırarak yağ yakımını sağlar. Bu özellikleri sayesinde kilo verme sürecini kolaylaştırır.

Kekreyemis gunde kac kez kullanilir?

Birçok zayıflama ürünü gibi kekreyemiş tozu da aç karnına alınmalıdır. Genellikle süt veya yoğurda karıştırılarak tüketilir. Süt ve süt ürünlerine alerjisi olan kişiler kekreyemiş tozunu bir bardak suya karıştırıp içebilir. Yetişkinlerin günde 2 defa kullanması önerilir.