Kaç çeşit işitme cihazı vardır?

İçindekiler:

  1. Kaç çeşit işitme cihazı vardır?
  2. Işitme cihazları fiyatları ne kadar?
  3. Oticon kimin?
  4. İşitme cihazı ne kadar?
  5. İşitme cihazı türleri nelerdir?

Kaç çeşit işitme cihazı vardır?

Başlıca işitme cihazı çeşitleri: Kulak içi işitme cihazları, kanal içi işitme cihazları, hoparlör kanal içinde işitme cihazları, kulak arkası işitme cihazları, hemen teslim (kalıpsız) işitme cihazları, kulak dışından hiç görünmeyen işitme cihazları olarak sıralanabilir.

Işitme cihazları fiyatları ne kadar?

Kullanıcının işitme kaybı, kulak yapısı, konfor beklentisi gibi birçok faktör işitme cihazı seçimini ve dolayısı ile fiyatını da etkilemektedir. Ülkemizde işitme cihazı fiyatları 2500 TL'den başlamakta olup, model ve teknoloji özelliklerine bağlı olarak 15.000 TL rakamlarına çıkabilmektedir.

Oticon kimin?

Ses İşitme Cihazları San. ve Tic. A.Ş. Oticon markasının sahibi Demant dünyanın en köklü ve en yenilikçi işitme cihazı üreticilerinden birisidir. 100 yılı aşkın bir süredir işitme cihazları ve sistemleri geliştirmektedir.

İşitme cihazı ne kadar?

Ülkemizde işitme cihazı fiyatları 2500 TL'den başlamakta olup, model ve teknoloji özelliklerine bağlı olarak 15.000 TL rakamlarına çıkabilmektedir. Bununla beraber ülkemizde her 5 senede bir SGK vasıtasıyla işitme cihazı alımlarında devlet katkı payı ödenmektedir.

İşitme cihazı türleri nelerdir?

İŞİTME CİHAZI TİPLERİ
  • Kulak Arkası (BTE)
  • Kulak İçi (ITE)
  • Kanal İçi (ITC)
  • Komple Kanal İçi (CIC)
  • Hoparlör Kulak İçi (RIE)
  • Kemik Yolu İşitme Cihazları