Ata Aöf bütünleme var mı?

İçindekiler:

  1. Ata Aöf bütünleme var mı?
  2. ATA AÖF bütünleme sonuçları ne zaman açıklanacak?
  3. ATA AÖF tek ders sınavı ne zaman açıklanacak?
  4. ATA AÖF Bütünleme sınavı yüzde kaç?
  5. AÖF bütünleme var mı?

Ata Aöf bütünleme var mı?

ATA AÖF SINAVLARI NE ZAMAN? Erzurum Atatürk Üniversite ATA AÖF bütünleme sınavları 28 Haziran – 03 Temmuz 2021 tarihleri arasında, her gün 09.00 ile 22.00 saatleri arasında erişime açık olacak.

ATA AÖF bütünleme sonuçları ne zaman açıklanacak?

İtiraz sürecinin sona ermesiyle birlikte sonuçların açıklanacağı düşünülüyor. ATA AÖF BÜTÜNLEME SONUÇLARI NE ZAMAN, HANGİ GÜN AÇIKLANACAK? 4 Haziran'da tamamlanan sınavların sonuçlarının 10 Haziran'da erişime açıldığı göz önüne alınırsa bütünleme sonuçlarının da 8-9 Temmuz tarihlerinde ilan edilmesi bekleniyor.

ATA AÖF tek ders sınavı ne zaman açıklanacak?

Geçtiğimiz sene Mezuniyet 3 Ders Sınavı Soru ve Cevap Anahtarlarının yayımlanmasından 1 gün sonra sınav sonuçları açıklanmıştı. Bu kapsamda ATA AÖF mezuniyet 3 ders sınavı sonuçları 16 Ağustos 2021'de açıklanacak.

ATA AÖF Bütünleme sınavı yüzde kaç?

Bütünleme sınavı da yarıyıl sonu sınavı gibi il sınav merkezlerinde yüz yüze gerçekleştirilmektedir. Bu sınavdan alınan puan yarıyıl sonu sınav notunun yerine geçer ve dönem sonu not ortalamasını %70 oranında etkiler.

AÖF bütünleme var mı?

Sınavlarda başarının değerlendirilmesinde Öğrenci Değerlendirme Sistemi Esasları kullanılmaktadır. ... Bu nedenle 2012-2013 öğretim yılından itibaren açıköğretim sistemi ile öğretim yapılan Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakültelerinde bütünleme sınavı uygulanmamaktadır.