Kosgeb kredi ödemeleri ne zaman başlıyor?

İçindekiler:

  1. Kosgeb kredi ödemeleri ne zaman başlıyor?
  2. Kosgeb kredi ne kadar?
  3. KOSGEB geri ödemesi nasıl yapılır?
  4. KOSGEB kredi verecek mi?
  5. KOSGEB erken ödeme tutarı nedir?

Kosgeb kredi ödemeleri ne zaman başlıyor?

Not: 3 – döneminde başvuran ve başvurusu onaylanan işletmeler için ödemeye esas aylar 2021 Mart, Nisan Mayıs'tır. Ödemeler, destek ödemesine esas 3 ay için 3 taksitte yapılacaktır.

Kosgeb kredi ne kadar?

Girişimci İşletmeler için azami 50.000.-TL olup, kadın girişimci, genç, engelli, gazi veya birinci derecede şehit yakınları için azami 70.000.-TL'dir. Stratejik ve Öncelikli İşletmeler için azami 500.000.-TL'dir.

KOSGEB geri ödemesi nasıl yapılır?

Ödeme alabilmek için, Kurul Kararınızda yer alan giderlere ilişkin harcamalarınızı yaptıktan sonra sistem üzerinden Ödeme Talep Formu oluşturmanız gerekmektedir. Ödeme Talep Formunun ekine ödeme belgeleri (fatura, banka dekontu vb.) sistem üzerinden yüklenir.

KOSGEB kredi verecek mi?

MADDE 6 - (1) KOSGEB Veri Tabanı'nda kayıtlı ve aktif, KOBİ Bilgi Beyannamesi güncel ve Programda tanımlanmış işletme türlerine giren işletmeler KOSGEB Kredi Faiz Desteğinden yararlanabilir.

KOSGEB erken ödeme tutarı nedir?

İlk kurul kararında belirtilen tahmini geri ödemesiz destek tutarının yüzde %50'sine kadar erken ödeme yapılabilir. Erken ödeme yapılabilmesi için talep edilen erken ödeme tutarının %20 fazlası kadar teminat alınır.