Yılbaşı notuna ne yazılır?

İçindekiler:

  1. Yılbaşı notuna ne yazılır?
  2. Yeni Yıl Kartpostala ne yazılır?
  3. Posta kartına ne yazılır?
  4. Posta kartı nasıl atılır?

Yılbaşı notuna ne yazılır?

Yeni yıl bizlere kutlu olsun.. Yeni yıl sizlere de kutlu olsun. Sağlık, başarı ve mutluluk dolu olsun. Yine yeni bir yıl var kapımızda. Geleceğinizi oluşturacak her yeni gün bir önceki günden daha güzel, isteklerinize uygun ve sizi mutlu edecek şekilde olsun!

Yeni Yıl Kartpostala ne yazılır?

Yeni yılı coşku ve sevinç ile karşılamanızı dilerim. Mutlu yıllar.” “Yeni yılın kapınızı bol huzur, çokça mutluluk, bereketli kazanç ve en önemlisi sağlıklı bir ömür ile çalmasını dilerim.” “Yeni yıldan beklediğin ne varsa onun sana geleceğine inan, yeni yılda da her zaman olduğu gibi umut et.

Posta kartına ne yazılır?

Ad, soyad, adres, tarih, tebrik, iletişim gibi yazıların yazılabilmesi ve pul/damga yapıştırılıp gönderilmesi için. Peki nasıl yazılır? Kartpostalın sağ alt köşesi genel olarak alıcının ad,soyad ve adresinin yazılması gereken kısımdır. Sağ üst köşe ise pul ya da pullar için.

Posta kartı nasıl atılır?

Söylenmek istenen az ve öz cümlelerle nakşedilir kartlara. Kartpostal'ın sol tarafına gönderenin cümleleri yazılırken, sağ üstüne pul yapıştırılır. Pul'un altına ise alıcıya ait isim – soyisim, bunların altına da kişinin adresi yazılır.