Ahmet Kural'ın davası ne oldu?

İçindekiler:

  1. Ahmet Kural'ın davası ne oldu?
  2. Ahmet Kural Sıla davası sonuçlandı mı?
  3. Sıla darp edildi mi?
  4. Ahmet Kural Sıla için ne dedi?
  5. Ahmet Kural sılayı darp etti mi?
  6. Darp izi nedir?
  7. Ahmet Kural kaç yıl hapis yedi?

Ahmet Kural'ın davası ne oldu?

Oyuncu Ahmet Kural, şarkıcı Sıla'ya şiddet uyguladığı gerekçesiyle yeniden yargılandığı davada, 'hakaret', 'yaralama' ve 'tehdit' suçlarından toplamda 1 yıl 4 ay 20 gün hapis cezasına çarptırıldı. Davanın karara bağlanmasının ardından Ahmet Kural'ın avukatı Sibel Aydın yazılı bir açıklama yaptı.

Ahmet Kural Sıla davası sonuçlandı mı?

Oyuncu Ahmet Kural'ın şarkıcı Sıla Gençoğlu'nu darbettiği iddiasıyla yargılandığı davada karar açıklandı. Mahkeme Kural hakkında, bozma ilamından önce üç farklı suçtan toplamda verdiği 1 yıl 4 ay 20 gün hapis cezasını tekrar verdi. Mahkeme, cezanın ertelenmesine karar verdi.

Sıla darp edildi mi?

Sıla Gençoğlu'nu darp ettiği gerekçesiyle üç suçtan toplam 1 yıl 4 ay hapis cezasına çarptırılan Ahmet Kural'ın yeniden yargılandığı dava devam ediyor.

Ahmet Kural Sıla için ne dedi?

Sıla 'Yapma' diye bağırıyordu. Ahmet Kural, 'Seni öldürürüm. ... Oyuncu Ahmet Kural, 2018 yılında iddialara göre şarkıcı Sıla Gençoğlu'nu darbetti. Kural, daha önceki yargılamada, 'hakaret', 'yaralama' ve 'tehdit' suçlarından toplamda 16 ay 20 gün hapis cezasına çarptırılmıştı.

Ahmet Kural sılayı darp etti mi?

Sıla Gençoğlu'nu darp ettiği suçlamasıyla yeniden yargılanan Ahmet Kural 1 yıl 4 ay 20 gün hapis cezasına çarptırıldı.

Darp izi nedir?

Darp raporu ise bir kişi tarafından herhangi bir şekilde darp edildiğini iddia eden kişide darp izlerinin bulunup bulunmadığını belirten rapordur. Darp izleri varsa bu yaralanmanın niteliği ve darp fiilinin kişide bıraktığı etkisi de raporda ayrıntılı olarak düzenlenir.

Ahmet Kural kaç yıl hapis yedi?

Beyanların ardından davayı karara bağlayan mahkeme, sanık Ahmet Kural'ı, Sıla Gençoğlu'na yönelik "tehdit" suçundan 7 ay 15 gün, "basit yaralama" suçundan 5 ay ve "hakaret" suçundan da 4 ay 5 gün olmak üzere toplam 1 yıl 4 ay 20 gün hapis cezasına çarptırdı.