PTT Kargomata teslimat nedir?

İçindekiler:

  1. PTT Kargomata teslimat nedir?
  2. PTT Kargomat ile kargo nasil alınır?
  3. Kargomat ne işe yarar?
  4. Aras kargo kurye Çağır nedir?
  5. PTT kargo iade alıyor mu?
  6. PTT'den kargo iade nasıl yapılır?

PTT Kargomata teslimat nedir?

ePttAVM.com üzerinden, desi bilgisi ve ürün tipi Kargomat teslimatına uygun olan siparişleriniz için, evde veya işyerinde kargo beklemek zorunda kalmadan Kargomat'tan Teslimat seçeneğini kullanarak, paketlerinizin ilgili Kargomat'a bırakılmasını sağlayabilirsiniz.

PTT Kargomat ile kargo nasil alınır?

Kurye ve taahütlü gönderilerden özel hizmete uygun olanlar. Alıcı, Kargomat'tan teslim alınmak üzere bir gönderisi olduğu yönünde SMS yoluyla bilgilendirilir. Gönderilen SMS ile barkod, Kargomat'ın konum bilgisi ve şifre iletilir. Alıcı belirtilen Kargomat'a giderek ekrandan “Gönderi Teslimi”ni seçer.

Kargomat ne işe yarar?

Kargomat 7/24, alışveriş yapılan siteye ev veya işyeri adresinin verilmek istenmemesi, PTT Kargo'nun çalışma saatleri içinde kişinin evde veya işyerinde bulunmaması durumlarında oldukça kullanışlı bir cihazdır. Tüm bunlarla birlikte, cihaz sayesinde kargo bekleme derdi ortadan kalkmaktadır.

Aras kargo kurye Çağır nedir?

Adresten Alım ek hizmetinden yararlanmak için; 444 25 52 numaralı Çağrı Merkezimizi hafta içi saat 15:30, cumartesi günleri saat 12:00'a kadar arayarak da bu hizmetten yararlanabilirsiniz. Talebinizi yazılı olarak iletmek istiyorsanız web sitemizdeki Kurye Çağır Kurye Çağır formunu doldurarak bize ulaşabilirsiniz.

PTT kargo iade alıyor mu?

İadenizi PTT Kargo ile ücretsiz olarak geri gönderebilirsiniz. Kargonuzu gönderdikten sonra, gerekli olması halinde, gönderi kodunu paylaşmanız istenebilir. Lütfen kargo gönderi numarasını saklayınız. Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 15 gün içerisinde iade edebilirsiniz.

PTT'den kargo iade nasıl yapılır?

Ürün İade Prosedürü
  1. www.pttavm.com ana sayfasından üye girişi yapınız.
  2. Sağ üst köşe de üye ad ve soyadının bulunduğu sekmeyi açarak Sipariş Geçmişi'ne tıklayınız.
  3. Açılan sayfada sol sütunda yer alan Sipariş iade butonuna tıklayınız.
  4. Sayfada karşınıza almış olduğunuz ürünlerin bir listesi gelecektir.
Daha fazla öğe...