Kızlık zarı kontrolünü hangi doktor yapar?

İçindekiler:

  1. Kızlık zarı kontrolünü hangi doktor yapar?
  2. Hastane kızlık zarı kontrolü yapıyor mu?
  3. Esnek kızlık zarı raporu nasıl alınır?
  4. Esnek kızlık zarı ne zaman Yirtilir?
  5. Birinin bakire olup olmadığı nasil anlaşılır doktor?

Kızlık zarı kontrolünü hangi doktor yapar?

Kızlık zarı kontrolü için hangi doktora gidilmeli sorusu devamlı sorulan sorulardandır. Öncelikle söylemem gerekir ki kızlık zarı ile ilgilenen branş kadın hastalıkları ve doğum branşıdır. Dolayısıyla kızlık zarı muayeneniz kadın doğum uzmanı tarafından yapılmalıdır.

Hastane kızlık zarı kontrolü yapıyor mu?

Kızlık zarı muayeneleri özel hastanelerde yapılabilmektedir. Kadın doğum uzmanları tarafından kolayca tespit edilebilmektedir. Muayene sadece beş dakika sürmektedir. İşlem sırasında herhangi bir alet, ekipman gerekli değildir.

Esnek kızlık zarı raporu nasıl alınır?

Esnek kızlık zarı raporu nasıl alınır? Özel hastanelerde çalışan jinekologlar ve muayenehane hekimleri 18 yaşın üzerinde muayene arzusu ile gelen kişiyi muayene edip kızlık zarının durumu ile ilgili bilgiyi şifaen verebilirler yani rapor dahi verseler yasal bir geçerliliği yoktur.

Esnek kızlık zarı ne zaman Yirtilir?

'Semilunar (yarım halka veya esnek) kızlık zarı'nın dıştan içe kalınlığı fazla olmadığı için genellikle ilişki sırasında yırtılmaz; ancak doğum sırasında yırtılır.

Birinin bakire olup olmadığı nasil anlaşılır doktor?

Kişinin bakire olup olmadığı yalnızca kızlık zarı muayenesi ile anlaşılır. Kızlık zarı muayenesi kısa, basit ve ağrısız bir muayenedir. Herhangi bir alet kullanılmaz, gazlı bez ile genital bölgede büyük dudaklar hafif çekilerek kızlık zarı görülebilir. Bu şekilde kişinin bakire olup olmadığı anlaşılır.