Erdemli ilçe emniyet müdürü kim?

İçindekiler:

  1. Erdemli ilçe emniyet müdürü kim?
  2. Erdemli Emniyet müdür?
  3. Akdeniz ilçe emniyet müdürü kim?
  4. Anamur ilçe emniyet müdürü kim?
  5. Yenişehir ilçe emniyet müdürü kim?
  6. Zeki Avşar müdür?
  7. Mersin Asayiş Şube Müdürü kim?
  8. Bursa Yenişehir ilçe emniyet müdürü kim?
  9. Zeki Avşar Kimdir?
  10. Ahmet Erdem müdür?
  11. Mersin Pomem Müdürü kim?
  12. Diyarbakır il Emniyet Müdürü kimdir?
  13. Ömer Engin Genç Kimdir?
  14. Mersin Şehit Altuğ verdi Pomem Müdürü kimdir?

Erdemli ilçe emniyet müdürü kim?

Mersin Emniyet Müdürü Mehmet Şahne, Erdemli İlçe Emniyet Müdürlüğü ile Kızkalesi Polis Merkez Amirliğini ziyaret etti. İlçe Emniyet Müdürü Barış Murat Başol'dan bilgi alan Şahne, personele teşekkür etti.

Erdemli Emniyet müdür?

Emniyet Müdürü Ahmet Şahingözlü'nün Silifke İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne atanmasının ardından boşalan Erdemli Emniyet Müdürlüğü makamına Mersin İl Emniyet Müdür Yardımcı Barış Murat Başol atandı.

Akdeniz ilçe emniyet müdürü kim?

Toroslar Kaymakamı Ahmet Hikmet ŞAHİN, 10 Nisan Polis Haftası dolayısıyla Toroslar İlçe Emniyet Müdürü Zeki AVŞAR, Akdeniz İlçe Emniyet Müdürü Ebubekir FİL ve Emniyet Personellerini kabul etti.

Anamur ilçe emniyet müdürü kim?

MERSİN'in Anamur ilçe Emniyet Müdürü Mehmet Güngör görevine başladı.

Yenişehir ilçe emniyet müdürü kim?

İlçemize yeni atanan 4. Sınıf İlçe Emniyet Müdürü İbrahim ÖZDEMİR, Sayın Kaymakamımız Suat SEYİTOĞLU'nu makamında ziyaret etti. Sayın Kaymakamımız 4. Sınıf İlçe Emniyet Müdürü İbrahim ÖZDEMİR' e yeni görevinde başarılar diledi.

Zeki Avşar müdür?

İlçe Emniyet Müdürü Zeki AVŞAR 19 yılları arasında Emniyet Genel Müdürlüğü İnterpol Daire Başkanlığında, 20 yılları arasında Iğdır Emniyet Müdürlüğünde ve 2017-2019 yılları arasında ise Mersin Emniyet Müdürlüğünde Asayiş Şube Müdürü olarak görev yaptı.

Mersin Asayiş Şube Müdürü kim?

Anamur'da üç yıl Emniyet Müdürlüğü görevini yaptıktan sonra Mersin Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğüne atanan Fuat Tuğluoğlu'nun adı Anamur Kalınören Mahallesi'nde yapımı tamamlanan spor kompleksine verildi.

Bursa Yenişehir ilçe emniyet müdürü kim?

Yenişehir İlçe Emniyet Müdürlüğüne atanan Ali Cengiz Karaca görevine başladı. Bursa İl Emniyet Müdürlüğü emri ile Yenişehir Emniyet Müdürlüğüne tayin olan 4. sınıf Emniyet Müdürü Ali Cengiz Karaca, "Halkımızın güvenliğini sağlamak için ekip arkadaşlarımızla birlikte aralıksız çalışmaya devam edeceğiz.

Zeki Avşar Kimdir?

İlçe Emniyet Müdürü Zeki AVŞAR 1974 yılında Kayseri'de doğdu. 1992 yılında Polis Kolejinden ve 1996 yılında Hacettepe Üniversitesi Fransız Dili Eğitiminden mezun oldu. ... İlçe Emniyet Müdürü Zeki AVŞAR iyi derecede Fransızca ve İngilizce bilmektedir.

Ahmet Erdem müdür?

Ahmet ERDEM Yozgat ili Çekerek ilçesinde doğdu. Aynı yıl Bayındırhüyük İlk-Ortaokuluna Müdür Vekili olarak görevlendirildi.2016 yılında Bayındırhüyük İlkokuluna Okul Müdürü olarak ataması yapıldı.Bayındırhüyük İlk-İHO´da görevine devam etmektedir.Evli ve 1 çocuğu bulunmaktadır. ...

Mersin Pomem Müdürü kim?

1971 tarihinde Çankırı İlinde doğdu. 1989 yılında Polis Kolejinden, 1993 yılında Polis Akademisinden mezun olarak sırası ile Zonguldak İl Emniyet Müdürlüğü, Diyarbakır İl Emniyet Müdürlüğü ve İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü kadrosunda çeşitli birimlerde görev yaptı.

Diyarbakır il Emniyet Müdürü kimdir?

Hüseyin AŞKIN'ın Özgeçmişi. 1967 yılında Çankırı ili, Kurşunlu ilçesi, Hacımuslu Köyü'nde doğdu. İlk ve orta öğrenimini Ankara'da tamamladıktan sonra 1986 yılında Polis Kolejinden, 1990 yılında Polis Akademisinden mezun oldu.

Ömer Engin Genç Kimdir?

Yaşar Hoşgün'den boşalan Finike Emniyet Müdürlüğü görevine Antalya Emniyet Müdürlüğü'nde Bütçe Şube Müdürü olarak görev yapan Ömer Engin Genç, getirildi. ... Evli ve 2 çocuk babası olan Genç, 2013- 2016 yılları arasında Demre'de, 2016- 2017 yılları arasında ise Antalya Emniyet Müdürlüğü'nde görev yaptı.

Mersin Şehit Altuğ verdi Pomem Müdürü kimdir?

1971 tarihinde Çankırı İlinde doğdu. 1989 yılında Polis Kolejinden, 1993 yılında Polis Akademisinden mezun olarak sırası ile Zonguldak İl Emniyet Müdürlüğü, Diyarbakır İl Emniyet Müdürlüğü ve İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü kadrosunda çeşitli birimlerde görev yaptı.