Havuç kürü nasıl yapılır?

İçindekiler:

  1. Havuç kürü nasıl yapılır?
  2. Havuç cinsel gücü artırır mi?
  3. Havuç suyunu nasıl yaparız?
  4. Havuç suyu nasıl kullanılır?
  5. Havuç her gün yenir mi?
  6. Havuç bağırsaklara iyi gelir mi?

Havuç kürü nasıl yapılır?

Üç tane havucu meyve sıkacağı ile sıkın. Sıktığınız havuçların suyunu günde 2 defa yemeklerden iki saat önce için. Yaklaşık 1-2 ay boyunca bu kürü düzenli olarak kullanın. Havuçları birkaç gün önceden sıkıp dolapta bekletmeden, sıktığınız anda içmeniz gerekmektedir.

Havuç cinsel gücü artırır mi?

Ama son araştırmalar havucun hem düşünme gücünü artırdığını hem de iktidarsızlığa karşı mükemmel bir önleyici güç olduğunu ortaya koydu. Havuç aynı zamanda cinsel dürtüyü artırma özelliğine de sahip. Havucun içindeki en önemli etken madde falcarinol. Onun birinci özelliği ise, tümör oluşumuna engel olabilmesi.

Havuç suyunu nasıl yaparız?

Kullandığınız havuç miktarına bağlı olarak yaklaşık bir bardak önceden kaynamış suyu hazırladığınız karışıma ekleyin ve su eşit dağılana kadar iyice karıştırın. Püre halindeki karışıma su eklemek püre halindeki havuçların kıvamını inceltir ve daha lezzetli bir havuç suyu elde etmenizi sağlar.

Havuç suyu nasıl kullanılır?

İbrahim Saraçoğlu'ndan havuç suyu kürü; 3 ay boyunca her gün akşam yemeğinden 2 saat sonra taze sıkılmış 1 bardak havuç suyu içilmelidir. 3 ay tamamlandıktan sonra haftada en fazla 2-3 defa tekrarlayın. Akşam yemeklerinden 2 saat sonra 1 bardak havuç suyu içmek alışkanlık haline getirilmelidir.

Havuç her gün yenir mi?

Bu sebze muhteşem bir besindir. Kilo vermenize, daha iyi görmenize, bağışıklık sisteminizi güçlendirmenize ve hatta kansere karşı korunmanıza yardımcı olabilir. Tüm bunlar havuç için geçerli olduğundan günde bir tane yemek için zaman ayırın.

Havuç bağırsaklara iyi gelir mi?

Gaz söktürücü, idrar arttırıcı etkilerinin yanı sıra bağırsağın dostu olması da havuç faydaları arasındadır. Yani hem bağırsaklara yumuşaklık verir ve hem de mide ve bağırsaklara karşı yararlıdır. Yüksek lif içeriği nedeniyle kabızlık sorununa çözüm sağlar.