Multivitamin mineral Q10 ne işe yarar?

İçindekiler:

  1. Multivitamin mineral Q10 ne işe yarar?
  2. Multivitamin alırken nelere dikkat edilmeli?
  3. Sunlife Multivitamin ne işe yarar?
  4. Multivitamin mi tek tek vitamin mi?
  5. Sunlife Multivitamin Mineral nasıl kullanılır?

Multivitamin mineral Q10 ne işe yarar?

Koenzim Q10, vücudun doğal olarak ürettiği, vitamin benzeri faydalı bir bileşiktir. Hücrelerin büyümesi, hasardan korunması ve enerji üretiminde kullanılır. Ancak yaşlandıkça üretimi azaldığı için ek takviye olarak alınması önerilmektedir. Antioksidan olarak ta işlev görür ve bağışıklık sistemini korur.

Multivitamin alırken nelere dikkat edilmeli?

İyi bir multivitamin mineral kombinasyonu öncelikli olarak esansiyel olan yani vücudun üretemediği, bu nedenle mutlaka dışarıdan alınması gereken vitaminleri ( B ve C Vitaminleri gibi ) ve minerallerin tümüne sahip olması gerekip, formülünde ayrıca bakır, manganez gibi gerekli eser elementleri içermelidir.

Sunlife Multivitamin ne işe yarar?

Özellikle B vitaminleri bakımından günlük ihtiyacın tamamının karşılanmasına yardımcı olur. - B3, B5, B6 vitaminleri ile yorgunluğun ve bitkinliğin azalmasına, - B1, B3, B5, B6 ve B7 vitaminleri ile normal enerji oluşum metabolizmasına, - B3 ve B7 vitamini ile normal cildin korunmasına katkıda bulunur.

Multivitamin mi tek tek vitamin mi?

İhtiyaç duyulan vitaminleri tek tek alınmalı Multivitaminlerin içinde faydalı birçok bileşen olmakla birlikte ihtiyaca oranla çoğunlukla dozları yetersiz ve belki de herkesin her bileşene ihtiyacı olmadığı halde tüketiliyor. İşte bu nedenlerle ihtiyaç duyulan vitamin ve minerallerin ayrı ayrı alınması gerekiyor.

Sunlife Multivitamin Mineral nasıl kullanılır?

Günde 1 efervesan tablet 250 mL suda (bir su bardağı su) eritilerek tüketilebilir.