Ehliyet yenilemek için son tarih ne zaman?

İçindekiler:

  1. Ehliyet yenilemek için son tarih ne zaman?
  2. Ehliyet ve kimlik yenileme en son ne zaman?
  3. Kimlik yenileme süresi ne zaman bitiyor?
  4. Eski nüfus cüzdanı ile sınava girilir mi?

Ehliyet yenilemek için son tarih ne zaman?

EHLİYET YENİLEME SON TARİH NE ZAMAN? Yeni tip çipli ehliyete geçmek için tanınan süre 31 Aralık 2020'de doluyordu. Ancak bu süre daha önce uzatıldı. tarihinden önce düzenlenmiş olan eski tip ehliyetlerin değiştirilmesi için verilen süre 31 Aralık 2022'de sona erecek.

Ehliyet ve kimlik yenileme en son ne zaman?

Kimlik yenileme işlemleri 31 Aralık 2023 tarihine kadar devam edecek. TC Kimlik kartını yenileyebilmek için öncelikle kimlik kartı randevu alınması gerekiyor. Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü https://randevu.nvi.gov.tr/ web portalı üzerinden ya da Alo 199 numaralı Çağrı Merkezinden randevu alınır.

Kimlik yenileme süresi ne zaman bitiyor?

YENİ KİMLİK SON TARİH 2021 başlarında "yeni kimlik süresi uzatıldı mı" sorusu yine gündeme gelmişti. Kimlik yenileme son tarih Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü tarafından açıklandı. Kimlik yenileme işlemleri 31 Aralık 2023 tarihine kadar devam edecek.

Eski nüfus cüzdanı ile sınava girilir mi?

ÖSYM'nin eski kimlikle sınava girilip girilmeyeceğine dair yayımladığı bilgiler şu şekildi; "Adayların sınava girebilmeleri için 2021-YKS'nin ilgili oturumuna ait Sınava Giriş Belgesinden başka, nüfus cüzdanı veya fotoğraflı T.C. ... Dolayısıyla sınava geçerliliğini yitirmemiş nüfus cüzdanı ile girmek mümkündür.