Bilkom Bilişim kimin?

İçindekiler:

  1. Bilkom Bilişim kimin?
  2. Apple hangi şirketin?
  3. Bilkom garantisi nedir?
  4. Bilkom ne iş yapar?
  5. iPhone sahibi aslen nereli?
  6. TCL Türkiye garantili ne demek?
  7. Apple koçsistem nedir?

Bilkom Bilişim kimin?

Bilkom Bilişim Hizmetleri A.Ş. 1984 yılında Komili Grubu bünyesinde kurulan Bilkom Bilişim Hizmetleri Anonim Şirketi ya da Bilkom 2000 yılında Koç Bilgi Grubunun bünyesine girmiştir.

Apple hangi şirketin?

Apple Inc. ya da eski adıyla Apple Computer Inc., merkezi Cupertino'da bulunan; tüketici elektroniği, bilgisayar yazılımı ve kişisel bilgisayar tasarlayan, geliştiren ve satan Amerikan çok uluslu şirket.

Bilkom garantisi nedir?

Bilkom, ürünün Ürün Bilgileri sayfasındaki "Garanti Süresi" bölümünde belirtilen süre boyunca üretim hatası bulunmayacağını garanti eder. Bu devredilemeyen garanti yalnızca TCL Yetkili Satıcısından alışveriş yapan ilk son kullanıcı içindir. ... Garanti süresi, malın teslim tarihinden itibaren başlar ve 2(iki) yıldır.

Bilkom ne iş yapar?

Bilkom, “Türkiye'nin Dijital Yaşam Koçu” vizyonuyla hem pazarlama, satış, kanal geliştirme ve satış sonrası destek faaliyetlerini şekillendiriyor, hem de tüketicilerin teknolojiyi kullanarak yaşam kalitesini artırmasını destekliyor.

iPhone sahibi aslen nereli?

Ölümünden 5 hafta öncesine kadar yeni adıyla Apple Inc.'de CEO olarak görev yapmıştır. Bilgisayar endüstrisinin önderlerinden olarak kabul edilir....
Steven Paul Jobs
Ölüm (56 yaşında) Palo Alto, Kaliforniya, ABD
Ölüm sebebiPankreas kanseri
MilliyetABD
Etnik kökenAmerikan ve Arap
8 satır daha

TCL Türkiye garantili ne demek?

“Alcatel Türkiye Garantili” ürünlerde 2 yıl süresince, Türkiye geneline yayılmış GENPA, K.V.K., OUNO ve diğer tüm ALCATEL yetkili servislerinden garanti kapsamı dahilinde ücretsiz faydalanabilirsiniz. 2 yıl sonrasında ise Alcatel yetkili servislerinden ücretli bir şekilde faydalanmaya devam edebilirsiniz.

Apple koçsistem nedir?

Apple işletim sistemi konusunda uzman ekibimiz ile cihazlarınızın kurulum, bakım ve onarım hizmetlerinin yanında Apple dijital dönüşümünüzü kapsayan tüm süreçlerde size yardımcı oluyoruz. ...