Derbide VAR hakemi kim?

İçindekiler:

  1. Derbide VAR hakemi kim?
  2. Beşiktaş Fenerbahçe maçı VAR hakemi kim?
  3. Galatasaray Malatyaspor hakem kim?
  4. Galatasaray Yeni Malatyaspor maçı hakemi kim?
  5. Beşiktaş Karagümrük maçı VAR hakemi kim?
  6. Beşiktaş Erzurum maçı hakemi kim?
  7. Galatasaray Malatya macini kim Yonetecek?
  8. Göztepe bjk maçını kim yönetecek?
  9. Beşiktaş Dinamo Kiev maçının hakemi kimdir?
  10. Karagümrük hakemi kim?
  11. Beşiktaş Fatih Karagümrük maçını hangi hakem yönetecek?
  12. Beşiktaş Ankaragücü var hakemi kim?
  13. GS Malatya maçı hakem kim?
  14. Besiktas Goztepe macini kim Yonetecek?

Derbide VAR hakemi kim?

Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu, Beşiktaş-Fenerbahçe derbisine VAR hakemi olarak Yaşar Kemal Uğurlu'nun atandığını duyurdu. Derbide AVAR olarak ise Atilla Karaoğlan ile Serkan Ok'un görev yapacağı kaydedildi.

Beşiktaş Fenerbahçe maçı VAR hakemi kim?

SON DAKİKA HABERİ: Spor Toto Süper Lig'de bu akşam 19.00'da oynanacak Beşiktaş Fenerbahçe maçında VAR hakemi Yaşar Kemal Uğurlu oldu. AVAR koltuğunda ise Atilla Karaoğlan ve Serkan Ok oturacak.

Galatasaray Malatyaspor hakem kim?

Helenex Yeni Malatyaspor maçımızı hakem Cüneyt Çakır yönetecek - GALATASARAY.ORG. Süper Lig'in 42. haftasında oynayacağımız Helenex Yeni Malatyaspor mücadelesini hakem Cüneyt Çakır'ın yöneteceği açıklandı.

Galatasaray Yeni Malatyaspor maçı hakemi kim?

Göztepe-Beşiktaş maçını Fırat Aydınus, Galatasaray-Yeni Malatyaspor maçını Cüneyt Çakır, Kayserispor-Fenerbahçe maçını Halil Umut Meler yönetecek.

Beşiktaş Karagümrük maçı VAR hakemi kim?

Süper Lig 'in 3. haftasında Vodafone Park'ta oynanacak Beşiktaş - Fatih Karagümrük maçının VAR hakemi Hakan Ceylan oldu. Beşiktaş -Fatih Karagümrük maçında Cüneyt Çakır, düdük çalacak. İki takım arasında Vodafone Park'ta oynanacak karşılaşma saat 21.45'te başlayacak.

Beşiktaş Erzurum maçı hakemi kim?

Süper Lig 'in lideri Beşiktaş 34. hafta maçında düşmeme mücadelesi veren Erzurumspor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. Bu akşam oynanacak Erzurumspor - Beşiktaş maçının VAR hakemi Alper Ulusoy oldu. Erzurum Kazım Karabekir Stadı'ndaki müsabakayı ise Yaşar Kemal Uğurlu yönetecek.

Galatasaray Malatya macini kim Yonetecek?

Helenex Yeni Malatyaspor, Süper Lig'in 42. ve son haftasındabugn deplasmanda Galatasaray ile karşılaşacak. Türk Telekom Stadı'ndaki maç saat 20.30'da başlayacak. Galatasaray-Malatyaspor maçını Cüneyt Çakır yönetecek. Karşılaşma beIN Sports 3'ten naklen yayınlanacak.

Göztepe bjk maçını kim yönetecek?

TFF'den yapılan açıklamaya göre Süper Lig'de 42. hafta maçlarını yönetecek hakemler belli oldu. Göztepe'miz ile Beşiktaş arasında oynanacak olan karşılaşmanın orta hakemi Fırat Aydınus olurken Aydınus'un yardımcılıklarını Aleks Taşçıoğlu ve Serkan Ok yapacak. Müsabakanın dördüncü hakemi ise Sarper Barış Saka olacak.

Beşiktaş Dinamo Kiev maçının hakemi kimdir?

SON DAKİKA SPOR HABERİ: Altay - Beşiktaş maçının hakemi Fırat Aydınus oldu (BJK spor haberi)

Karagümrük hakemi kim?

Fatih Karagümrük Maçının Hakemi Ali Palabıyık.

Beşiktaş Fatih Karagümrük maçını hangi hakem yönetecek?

Beşiktaş'ın sahasında Fatih Karagümrük'ü konuk edeceği maç Vodafone Park'ta 21.45'te başlayacak ve beIN Sports 1 ekranlarından canlı yayınlanacak. Mücadeleyi hakem Cüneyt Çakır yönetecek. Çakır'ın yardımcılıklarını Bahattin Duran ve Tarık Ongun yapacak.

Beşiktaş Ankaragücü var hakemi kim?

Son dakika spor haberi: Beşiktaş-Ankaragücü maçını hakem Halis Özkahya yönetecek! - Fotomaç

GS Malatya maçı hakem kim?

Göztepe-Beşiktaş maçını Fırat Aydınus, Galatasaray-Yeni Malatyaspor maçını Cüneyt Çakır, Kayserispor-Fenerbahçe maçını Halil Umut Meler yönetecek.

Besiktas Goztepe macini kim Yonetecek?

Beşiktaş Maçını Fırat Aydınus Yönetecek.