Kredi notum düştü nasıl kredi alabilirim?

İçindekiler:

  1. Kredi notum düştü nasıl kredi alabilirim?
  2. Kredi notu düşükse kredi çekilir mi?
  3. Ihtiyaç kredisinde kefil isteniyor mu?
  4. Krediye kefil olmak kredi çekmeye engel mi?

Kredi notum düştü nasıl kredi alabilirim?

Kredi notunuz sıfırsa 3 aylık sigortanızın olması durumunda en yakın şubeye kefille birlikte başvurabiliyorsunuz. Kredi limiti olarak 10.000 lira belirleniyor. Kullanacağınız krediye 60 ay vade imkanı sağlanıyor. Kredi kartı istiyorsanız size düşük limitli bir kart sunuluyor.

Kredi notu düşükse kredi çekilir mi?

Kredi notu sıfır olanlar kredi alabilir mi, merak konusu oldu. Bankalara kredi başvurusu yapan vatandaşların, Findeks kredi notunun belli bir seviyenin üzerinde olması gerekiyor. ... Düşük kredi notu bulunan kişilere kredi veren bankalar içerisinde Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Garanti Bankası'nı söylemek mümkün.

Ihtiyaç kredisinde kefil isteniyor mu?

Kredilerde eskisi kadar kefil aranmıyor ancak banka gerekli görürse ister. İpotekli olmadıkça eş rızası talep edilmese de kefil gerekirse kefilden eş rızası isteniyor. İhtiyaç kredisi vadeleri yasal olarak 36 ay sınırındadır, ancak ipotekli kredi çekecekseniz 120 ay vadeye kadar çıkabiliyorsunuz.

Krediye kefil olmak kredi çekmeye engel mi?

Bankalar tarafından yapılan incelemelerde eğer bireylerin kefillik sürecinde bankaya problem yaratmadığı tespit edilirse kendileri için de kredi çekmelerine izin verilir. Çekilecek olan kredinin aylık taksiti + kefil olunan kredinin aylık ödeme tutarı = aylık gelirinizin üzerinde olmamalıdır.