WhatsApp mavi tik işareti nasıl yapılır?

İçindekiler:

  1. WhatsApp mavi tik işareti nasıl yapılır?
  2. WhatsApp'ta mavi tiki nasıl kapatırız?
  3. Whatsapp Mesajinin Okundugunu nasil anlasilir?
  4. Whatsapp okunmadı olarak işaretle ne işe yarar?

WhatsApp mavi tik işareti nasıl yapılır?

Kapatmış olduğunuz okundu bilgisini yeniden açmak için yapmanız gereken, yine cihazınızdan WhatsApp'ı açıp, alt kısımda yer alan Ayarlar'a, oradan Hesap, sonra da Gizlilik konumlarına ulaşmaktır. Ardından Okundu Bilgisi'nin yanında yer alan kutucuğa dokunarak, okundu bilgisini aktif etmeniz yeterli olacaktır.

WhatsApp'ta mavi tiki nasıl kapatırız?

Android cihazlar için; İkinci adım: Hesap > Gizlilik adımını takip edin. Üçüncü adım: Mesajlaşma menüsü altından Okundu bilgisi yanındaki işareti kaldırın. İşte bu kadar! Okundu bilgisi yani mavi tik artık mesajlaştığınız arkadaşlarınıza iletilmeyecek.

Whatsapp Mesajinin Okundugunu nasil anlasilir?

Eğer gönderdiğiniz mesajın yanında iki mavi onay işareti görüyorsanız, sohbet ettiğiniz kişi mesajınızı okumuş demektir. Grup Sohbetlerinde veya toplu mesajlarınızda onay işaretleri, ancak tüm katılımcılar mesajınızı okuduğunda mavi olacaktır.

Whatsapp okunmadı olarak işaretle ne işe yarar?

Yeni özellik daha sonra cevaplanacak diyalogları işaretlemenizi sağlıyor. Yeni özellik, diyalog içerisindeki “görüldü” durumunu ya da akış kronolojisini değiştirmiyor, sadece daha sonra cevap verilmesi planlanan mesajların hatırda kalmasını sağlamayı amaçlıyor. ...