Hindinin günlük yem tüketimi ne kadardır?

İçindekiler:

  1. Hindinin günlük yem tüketimi ne kadardır?
  2. Beyaz Hindi en fazla kaç kilo olur?
  3. Ördek 4 kilogramdır hindi ördekten 4 kilogram daha ağırdır hindi kaç kilogramdır?
  4. Etlik hindi kaç kilo gelir?
  5. Bir Hindiden kaç kilo et çıkar?
  6. Hindi kafası neden şişer?
  7. Hindi neden Topallar?
  8. Hindinin kaç tane ayağı vardır?
  9. Tavşanların kaç tane ayağı olur?

Hindinin günlük yem tüketimi ne kadardır?

Hindi çiftçilerinin birçoğunda üzerinde küçük bir çatısı olan tahta yemlikler kullanır. Yaklaşık 45 kilogramlık yem 12 hindi için uygun bir ölçüdür. Zaman geçtikçe ve hindiler olgunlaştıkça hepsi günde yaklaşık 450 gram yem tüketecektir.

Beyaz Hindi en fazla kaç kilo olur?

Beyaz hindi kaç kilo gelir ? diye merak ediyorsanız ortama olarak şöyle cevap verebiliriz. Sağlıklı beslenen Kanada ırkı beyaz hindi civcivleri yemi ete daha hızlı dönüştürdüğü için 1 yıl içerisinde Erkek hindiler 38 – 42 KG Dişi hindiler ise 16 – 20 KG'a ulaşabilmektedir.

Ördek 4 kilogramdır hindi ördekten 4 kilogram daha ağırdır hindi kaç kilogramdır?

4+4=8. `Hindi 8kg'dır.

Etlik hindi kaç kilo gelir?

Hindilerin kilogram fiyatı 25 lira ile 27 arasında değişiyor. Dişi hindi 5 kilogram civarında geliyor, erkek hindi ise 8-10 kilogram civarında geliyor.

Bir Hindiden kaç kilo et çıkar?

Dişileri 5, erkekler ise 11-12 kilo et yapar. Canlı olarak erkekleri 80-100 lira, dişileri ise 60 lira civarında alıcı buluyor. Kilosu ortalama 10 liraya geliyor.

Hindi kafası neden şişer?

Hindilerde yüz şişmesi mycoplazma meleagridis enfeksiyonu sebebiyle görülmektedir. Geç temizlenen ve hijyen sağlanmayan kümeslerde yaşayan hindiler hastalığa yakalanmaktadır.

Hindi neden Topallar?

Hindilerde en yaygın topallık nedeni, çeşitli yollarla bulaşabilen Mikoplazma enfeksiyonudur. Bulaşma havadan , yumurtanın içinden ve çiftleşme yoluyla olabilmektedir . Çoğu durumda Mycoplasma, şişmiş bacak eklemlerine neden olur.

Hindinin kaç tane ayağı vardır?

Örnek; -Bir kümeste 10 tane hindi vardır bu hindilerin ayaklarının toplamı? CEVAP: 10*2:20 çünkü hindilerin iki ayağı var.

Tavşanların kaç tane ayağı olur?

Genellikle 2 ayaklı olarak bilinen tavşanların toplamda 4 ayakları bulunmaktadır. Ön ve arka ayaklarında ise 5'er parmakları vardır.