Biyopsi sonucumu nasıl öğrenebilirim?

İçindekiler:

  1. Biyopsi sonucumu nasıl öğrenebilirim?
  2. Patoloji sonucu en geç ne zaman çıkar?
  3. Biyokimya sonucu ne zaman çıkar?
  4. Hastanelerde kan grubu öğrenilir mi?

Biyopsi sonucumu nasıl öğrenebilirim?

BİYOPSİ SONUCU ÖĞRENME E-Devlet sistemi, e-nabız ve MHRS sisteminden giriş bilgilerinizi tamamlamalısınız. Daha sonra sonuçlarım ve tahlillerin kısmından biyopsi sonuçlarınıza erişebilirsiniz.

Patoloji sonucu en geç ne zaman çıkar?

Patolojik inceleme süresi birçok etkene göre değişmekle birlikte ortalama 2-7 gün arasında değişmektedir. Bunda dokunun niteliği, şüphelenilen hastalığın tanısal güçlüğü, merkezdeki vaka yoğunluğu büyük rol oynamaktadır. 2 günde çıkabilecek vaka olduğu gibi tanı verme süreci 10-15 günü bulabilen vakalar da olabilir.

Biyokimya sonucu ne zaman çıkar?

Biyokimya, Hemogram, Kan gruplama ve Hormon-Eliza Testleri: Hafta içi her gün saat 12.00'e kadar gelen numunelerin sonuçları aynı gün; 12.00'dan sonra gelen numunelerin sonuçları ise iş yoğunluğuna bağlı olarak aynı gün veya ertesi gün sonuç verilir ( Tablo 1 ).

Hastanelerde kan grubu öğrenilir mi?

Devlet hastanelerinden ücretsiz kan grubu kartı alabilirsiniz. Bunun içinde erken saatlerde gidip kan vermeniz gerekmektedir. Alınan kan örnekleri hastanenin yoğunluğuna göre 1-2 saat içerisinde ya da sabah gittiyseniz öğleden sonra çıkabilmektedir. Kan grubu kartınız oluşturulup teslim edilir.