ÖSYM cevap kağıdı görüntüleme nasıl?

İçindekiler:

  1. ÖSYM cevap kağıdı görüntüleme nasıl?
  2. ÖSYM cevap kağıdı nasıl doldurulur?
  3. YKS optik görüntüleme nasıl yapılır?
  4. ÖSYM optik form hangi durumlarda okunmaz?

ÖSYM cevap kağıdı görüntüleme nasıl?

YKS CEVAP KAĞIDI GÖRÜNTÜLEME NASIL YAPILIR? Adaylar, TC kimlik numaraları ve şifreleriyle giriş yaptıktan sonra, ilgili sınavı ve 'Cevap Kağıdı Görüntüleme' ekranını seçerek, sınavda kullandıkları cevap kağıdı görüntüsünü, yaptıkları işaretlemeleri, aday cevaplarını ve soruların doğru yanıtlarını görebilecek.

ÖSYM cevap kağıdı nasıl doldurulur?

YGS CEVAP KAĞIDI NASIL DOLDURULMALIDIR? Cevap Kâğıdının Başlık Kısımlarının Doldurulması: Cevap kâğıtlarına her adayın fotoğrafı, T.C. Kimlik Numarası, adı ve soyadı basılı olacaktır. Adaylar ilk olarak, verilen cevap kâğıdının kendilerine ait olup olmadığını kontrol edeceklerdir.

YKS optik görüntüleme nasıl yapılır?

Kimlik Numaraları ve şifreleriyle giriş yaptıktan sonra ilgili sınavı ve “Cevap Kağıdı Görüntüleme” ekranını seçerek sınavda kullandıkları cevap kağıdı görüntüsünü, cevap kağıdına yaptıkları işaretlemeleri, bu işaretlemelerin optik okuyucularla okunması sonucu elde edilen cevapları ve soruların doğru cevaplarını ...

ÖSYM optik form hangi durumlarda okunmaz?

Optik Okuyucu Hangi Durumlarda Okumaz ? Profesyonel optik okuyucular (sekonic) standartlara uygun basılmamış optik okuyucu cevap anahtarlarında problem üretebilir. ... buruşmuş yada yırtılmış optik form sınav cevap kağıtlarını okumaz.