Emekli bayram ikramiyesine ne kadar zam yapıldı?

İçindekiler:

  1. Emekli bayram ikramiyesine ne kadar zam yapıldı?
  2. Yetimlerin bayram ikramiyesi ne kadar?
  3. Bayram ikramiyesine ne kadar zam yapıldı?
  4. Emeklilere bayram ikramiyesi ne zaman ödenecek?

Emekli bayram ikramiyesine ne kadar zam yapıldı?

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, ''Emeklilerimizin temmuz ayı emekli aylıkları ile bayram ikramiyelerini kurban bayramı öncesinde ödeyeceğiz. Aylıklarında Ocak - Temmuz dönemi TÜFE oranını baz alarak yüzde 8,45 oranında artış yapıyoruz.'' ifadelerini kullandı.

Yetimlerin bayram ikramiyesi ne kadar?

oranı ile eşe, 550 TL, yüzde 25 hisse oranı ile yetim çocuğa ölüm aylığı alana çocuğa ise 275 TL tutarında bayram ikramiyesi ödemesi yapılır. Ana veya babasından tek hak sahibi olarak yüzde 50 yetim aylığı alanlarda, 550 TL ikramiye ödenir.

Bayram ikramiyesine ne kadar zam yapıldı?

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Erdoğan, Merkez Karar ve Yönetim Kurulu üyeleriyle gerçekleştirilen iftar sonrası yaptığı açıklamada emeklilere 1000'er lira olarak ödenen bayram ikramiyesinin bu yıl 100 liralık artışla 1.100 TL'ye çıkarıldığını duyurmuştu.

Emeklilere bayram ikramiyesi ne zaman ödenecek?

Emeklilere ödenecek bayram ikramiyeleri 13-16 Temmuz arasında ödenecek. Emekli maaşları ne zaman ödenecek? Kurban bayramı ikramiyesi 2021... Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, yaklaşık 12 milyon emeklinin Kurban Bayramı ikramiyelerinin 13-16 Temmuz tarihleri arasında ödeneceğini söyledi.