Doğtaş mobilya kime ait?

İçindekiler:

  1. Doğtaş mobilya kime ait?
  2. Davut Doğan kimdir?
  3. Doğtaş Mobilya kime ait?
  4. Doğtaş Kelebek satılacak mı?
  5. Kelebek Mobilya ne oldu?
  6. Kelebek Mobilya kaça satıldı?
  7. Doğtaş hisse kimin?
  8. Dgklb ne zaman bölündü?
  9. Doğtaş Grubu kimin?
  10. Doğtaş Kelebek Genel müdür?

Doğtaş mobilya kime ait?

Doğtaş'ın sahibi Doğanlar Holding, Türkiye'nin en eski mobilya markası Kelebek'i uçuşa geçirdi. Patron Davut Doğan, "Kelebek tozlanmıştı, tozunu alıp cilaladık. Hedefimiz mağaza" dedi.

Davut Doğan kimdir?

Davut Doğan, 1960 yılında Çanakkale'nin Biga ilçesinde doğdu. 1986 yılı sonunda memurluktan istifa ederek ticarete atıldı. 1987'de Doğtaş A.Ş.'yi 5 kardeşiyle birlikte kurdu. 1988 yılında üretim tesisini kurarak sanayiciliğe başladı. ... 9 yıl Biga TSO başkanlığı yaptı.

Doğtaş Mobilya kime ait?

Doğtaş'ın sahibi Doğanlar Holding, Türkiye'nin en eski mobilya markası Kelebek'i uçuşa geçirdi. Patron Davut Doğan, "Kelebek tozlanmıştı, tozunu alıp cilaladık. Hedefimiz mağaza" dedi.

Doğtaş Kelebek satılacak mı?

Bu esnada 26 milyon adet Doğtaş Kelebek hissesi satıldı!

Kelebek Mobilya ne oldu?

77 yıllık geçmişe sahip Kelebek Mobilyanın yüzde 67 hissesi, Doğtaş Mobilya ile Turkven'in danışmanlığını yaptığı yatırımcılara ait Hollanda merkezli International Furniture B.V ortaklığına satıldı. Türkiye'nin en köklü markalarından biri olan Kelebek Mobilya 34.8 milyon liraya satıldı.

Kelebek Mobilya kaça satıldı?

Türkiye'nin en köklü markalarından olan Kelebek Mobilya'nın yüzde 67 hissesi, Doğtaş Mobilya ile Turkven'in danışmanlığını yaptığı yatırımcılara ait Hollanda merkezli International Furniture B.V ortaklığına 34.8 milyon liraya satıldı.

Doğtaş hisse kimin?

DOĞANLAR YATIRIM HOLDİNG A.Ş.

Dgklb ne zaman bölündü?

Günlük
TarihBedelliBedelsiz
2130,07780,0000

Doğtaş Grubu kimin?

Davut Doğan bugün Doğtaş, Kelebek gibi markaları bünyesinde bulunduran 4 sektörde aktif bir grup olan Doğanlar Holding Yönetim kurulu başkanlığı görevini sürdürmektedir. AÖF İktisat Fakültesi mezunudur. 1992 yılında BİGİAD'ı (Biga Genç İşadamları Derneği) kurarak 8 yıl başkanlık yaptı.

Doğtaş Kelebek Genel müdür?

Doğtaş ve Kelebek Mobilya'nın yeni genel müdürü Hulusi Acar oldu.