2020 Üniversite yerleştirme ne zaman açıklanacak?

İçindekiler:

  1. 2020 Üniversite yerleştirme ne zaman açıklanacak?
  2. YÖK Atlas güncel mi?
  3. Yok Atlas ne zaman yenilenecek?
  4. YKS taban puanı kaç?
  5. Üniversite sınavı ne zaman 2021?
  6. KPSS Önlisans ödemesi nasıl yapılır?
  7. KPSS Önlisans sinav ücreti hangi bankaya yatıyor?
  8. KPSS Önlisans ucreti hangi bankaya?

2020 Üniversite yerleştirme ne zaman açıklanacak?

YKS TERCİHLERİ NE ZAMAN SONA ERECEK? YKS TERCİH SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK? YKS tercih sonuçları, en geç 31 Ağustos tarihine kadar erişime açılacak. Elektronik kayıtlar ise 29 Ağustos-2 Eylül 2020 tarihleri arasında gerçekleşecek.

YÖK Atlas güncel mi?

YÖK, YÖK Atlası güncelledi. Üniversite ve bölüm tercihi yapacak adayların daha bilinçli karar vermesini sağlamak amacıyla hizmete sunulan YÖK Atlas'a güncel haliyle https://yokatlas.yok.gov.tr internet adresinden ulaşılabilecek.

Yok Atlas ne zaman yenilenecek?

Yükseköğretim Program Atlası (YÖK Atlas) içerisindeki bazı modüller, 2020-Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) verilerine göre güncellenerek, 2021-YKS'de üniversite tercihi yapacak adayların, velilerin ve rehberlik hizmeti sunan uzmanların erişimine açıldı.

YKS taban puanı kaç?

Normal şartlar altında üniversite sınavı olarak bilinen YKS'de öğrenciler baraj puanı 180 olarak belirlenmişti. ÖSYM tarafından yapılan son açıklamada YKS baraj puanının son sınavda 170'e düşürülmesi kararı alındı. Yapılan açıklamada 170 puanın sadece bu yıl geçerli olacağı ifadesi yer aldı.

Üniversite sınavı ne zaman 2021?

TYT, 26 Haziran 2021 Cumartesi günü yapılacaktır. Sınav, 10.

KPSS Önlisans ödemesi nasıl yapılır?

KPSS ÖNLİSANS SINAV ÜCRETİ NASIL YATIRILIR? Ziraat Bankası sadece internet bankacılığı ve mobil bankacılık (Şubelerden ve ATM'den ücret yatırılmaz.) Sınav ücreti, ÖSYM'nin internet sayfasında e-işlemlerde yer alan “ödemeler” alanından kredi kartı/banka kartı ile de yatırılabilecektir.

KPSS Önlisans sinav ücreti hangi bankaya yatıyor?

KPSS BAŞVURU ÜCRETİ HANGİ BANKAYA YATIRILACAK? Ziraat Bankası sadece internet bankacılığı ve mobil bankacılık (Şubelerden ve ATM'den ücret yatırılmaz.) Sınav ücreti, ÖSYM'nin resmi internet adresinde e-işlemler kısmında bulunan 'ÖDEMELER' bölümünden kredi kartı/banka kartı ile de yatırılabilecek.

KPSS Önlisans ucreti hangi bankaya?

Ziraat Bankası sadece internet bankacılığı ve mobil bankacılık (Şubelerden ve ATM'den ücret yatırılmaz.) Sınav ücreti, ÖSYM'nin internet sayfasında e-İŞLEMLER'de yer alan "ÖDEMELER" alanından kredi kartı/banka kartı ile de yatırılabilecektir.