Ilk dönem onur belgesi verilir mi?

İçindekiler:

  1. Ilk dönem onur belgesi verilir mi?
  2. Üniversite onur belgesi nasıl alinir?
  3. Üstün başarı belgesi kimlere verilir?
  4. Ortaokullarda onur belgesi var mı?
  5. Aöf onur belgesi kimlere verilir?

Ilk dönem onur belgesi verilir mi?

İlk dönemde başarılı olan öğrenciler takdir ve teşekkür belgelerini almaya hak kazandı ve bazı öğrenciler başarı belgelerinin yanında ek olarak onur belgesi de aldı. ... Onur belgesi ilköğretim ve lise öğrencilerine başarıları karşılığında verilen bir belgedir.

Üniversite onur belgesi nasıl alinir?

Dönem not ortalaması 3,00 ile 3,49 arasında olan öğrenciler onur öğrencisi, 3,50 ile 4,00 arasında olan öğrenciler yüksek onur öğrencisi sayılırlar ve bu durumları "MEZUNİYET" işlemleri sonrasında not durum belgesinde (transkript) belirtilir, ayrıca bir belge verilmez.

Üstün başarı belgesi kimlere verilir?

Madde 9- (1) Üstün Başarı Belgesi, merkez ve yurtdışı teşkilatı personeline Bakan, il sınırları içinde görevli personele Vali, ilçe sınırları içinde görevli personele Kaymakam tarafından verilir.

Ortaokullarda onur belgesi var mı?

Onur belgesiyle ilgili sizlere detaylı bilgiler derledik. Onur belgesi, ilkokul ve ortaokul öğrencilerine verilen bir belgedir. Öğrencilerin hem başarılı olması, hem de okulda başarılı projeler gerçekleştirmesi onur belgesini alma konusunda etkilidir.

Aöf onur belgesi kimlere verilir?

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakülteleri Eğitim-Öğretim ve Sınav Yönetmeliğinin Beşinci Bölüm Diplomalar ve Belgeler başlıklı 18-(5) maddesinde "En az 30 AKTS kredilik ders alıp, aldığı tüm derslerini başaranlardan DNO'su 3.50 veya üzeri olanlar "Yüksek Onur Öğrencisi"; DNO'su 3,00 ile 3,49 ...