Bayramda kargo dağıtımı olacak mı?

İçindekiler:

  1. Bayramda kargo dağıtımı olacak mı?
  2. Arefe günü PTT'ler saat kaça kadar çalışıyor?
  3. Arefe günü sağlık ocakları açık olur mu?
  4. Yurtiçi Kargo bayramda dağıtım yapıyor mu?
  5. PTT bayramda dağıtım yapıyor mu?
  6. Bugün sağlık ocakları açık olur mu?
  7. PTT kargo 15 Temmuz'da çalışıyor mu?

Bayramda kargo dağıtımı olacak mı?

Kargo firmaları, Kurban Bayramı arefe günü olan 19 Temmuz Pazartesi günü 09.00 ile 12.30 saatleri arasında hizmet verecekler. Bayram tatilinin ardından yani 24 Temmuz 2021 Cumartesi günü kargo şirketlerinin gönderi dağıtım devam edecek. Ancak ertesi gün hafta sonu tatili olduğu için kargolar yine çalışmayacak.

Arefe günü PTT'ler saat kaça kadar çalışıyor?

PTT Kargo, arefe günü yarım gün yani saat 09.00 ile 12.30 arası hizmet verecek.

Arefe günü sağlık ocakları açık olur mu?

Arefe günü Saat 09.00 ile 12.30 arasında faaliyet gerçekleştirecek olan hastanelerin acil bölümleri bayram boyunca hizmet verecek. Arefe gününde Eczane, sağlık ocağı ve hastanelerin ise 12.30'a kadar açık olacağı belirtildi.

Yurtiçi Kargo bayramda dağıtım yapıyor mu?

Dilerseniz saat 17:00'e kadar herhangi bir Yurtiçi Kargo Şubesine gelerek de kargonuzu teslim edebilirsiniz. Bayram, tatil günleri ve Cumartesi günleri “VIP Çeyrek Gün ve VIP Şehir içi” hizmeti sunulmamaktadır. ... Yurtiçi Kargo'nun Pazar günü adres alım ve adres teslim hizmeti bulunmamaktadır.

PTT bayramda dağıtım yapıyor mu?

PTT KARGO BAYRAMDA ÇALIŞIYOR MU? Kurban Bayramı'nda kargo firmalarının birçoğu bayram tatili süresinde çalışmayacak. Bayram tatili sonrasında kargo alımları ve dağıtımları 24 Temmuz 2021 Cumartesi günü kaldığı yerden devam edecek.

Bugün sağlık ocakları açık olur mu?

Sağlık Ocakları yurt genelinde 08.00 - 17.00 arasında açıktır. 12.00 - 13.00 arası öğle tatili yapılmaktadır.

PTT kargo 15 Temmuz'da çalışıyor mu?

PTT'ler resmi tatillerde ve Pazar günleri kapalı olan kurumlar arasında bulunuyor. Dolayısıyla 15 Temmuz 2021 Perşembe günü PTT şubeleri kapalı olacak. Aynı zamanda PTT kargo alımı ya da dağıtımı da gerçekleşmeyecek.