Pisa Koyu ucretli mi?

İçindekiler:

  1. Pisa Koyu ucretli mi?
  2. Bademli plajı ücretli mi?
  3. Hanımın koyu nerede?
  4. Killik nerede?
  5. Hanımın koyu arabayla gidilir mi?

Pisa Koyu ucretli mi?

Giriş ücreti: 7 yaş ve üzeri herkes için kişi başı 15 TL olarak düzenlenmiştir. Girişte araç için 15 TL otopark ücreti bulunmaktadır. Yolun yukarısında bir yerde park edip, koya yürüyerek inerseniz bu ücreti de ödemezsiniz. Kişi başı Şezlong fiyatı: 20 TL. dir.

Bademli plajı ücretli mi?

Plaja giriş ücretli. Bu arada özel aracınız yok ise gelmeniz çok zor, bunu belirtelim. Köyün dışında bulunan plaja toplu taşıma hizmeti yok. Kayra Beach, Bademli'de meşhur olan bir diğer cennet köşesi.

Hanımın koyu nerede?

Hanımın Koyu, Dikili/Bademli'de yer alıyor ve bu zamana kadar gördüğüm en güzel koylardan biri. Şu an özel mülk olan Hanımın Koyu'na karadan ulaşmak maalesef mümkün değil, ben de zaten tekne turu ile gittim; ama kesinlikle o tekne yolculuğuna değdiğini söyleyebilirim.

Killik nerede?

Killik Koyu ve Plajı İzmir ilinin Dikili ilçesi sınırlarında yer almaktadır. Dikili ilçesine bağlı Bademli Köyünde bulunur.

Hanımın koyu arabayla gidilir mi?

Adını bölgedeki kokulu otlardan alan ve aynı zamanda Hanım'ın Koyu diye de bilinen bu koy, araçla karadan ulaşım olmaması sebebiyle en bakir diyebileceğimiz duraklardan bir tanesi. Koy tamamen özel mülk tarafından kapalı olduğu için ulaşım için yalnızca 2 yol var.