Işyeri SGK tescil no nedir?

İçindekiler:

  1. Işyeri SGK tescil no nedir?
  2. Emekli Sandığı sicil no nasıl alınır?
  3. Işyeri tescili nasıl yapılır?
  4. SGK Tescil Belgesi Nedir?

Işyeri SGK tescil no nedir?

SGK iş yeri numarası, 4A yani SSK kapsamında sigortalı çalışanı bulunan işverenlerin Sosyal Güvenlik Kurumu'na açtırmak zorunda oldukları dosyaların tescil numaralarıdır. ... Bu sicil numarası yani işveren sicil numarası 26 rakamdan oluşur. Söz konusu iş yerinin adeta kimlik numarası görevini görmektedir.

Emekli Sandığı sicil no nasıl alınır?

Bunun için de öncelikli olarak (https://www.turkiye.gov.tr/sgk-tescil-ve-hizmet-dokumu) bağlantı linkine tıklamanız gerekmektedir. Açılan sayfada öncelikle E-Devlet sistemine giriş yapmanız gerekmektedir. Daha sonrasında emeklilik tescil bilgileriniz arasında emeklilik sicil numaranızı görüntüleyebilirsiniz.

Işyeri tescili nasıl yapılır?

İş yeri tescil başvurusu gerçekleştirmek için "İş Yeri Tescil Uygulaması"na e-devlet üzerinden giriş yaparak erişebilirsiniz. Bu işlemi gerçekleştirebilmek için iş yeri yöneticisi ya da yetkilisi kim ise onun e-devlet şifresi ile giriş yapmanız gerekir.

SGK Tescil Belgesi Nedir?

SGK Tescil ve Hizmet Dökümü, Sosyal Güvenlik Kurumuna bağlı olan tüm vatandaşların alabileceği, sigorta ve prim bilgilerini barındıran ve 4A, 4B, 4C olarak üçe ayrılan belgedir.