Masumiyet mi kader mi?

İçindekiler:

  1. Masumiyet mi kader mi?
  2. Masumiyet Türk yapımı mı?
  3. Masumiyet filmi kaç saat?
  4. Masumiyet filmi ne anlatıyor?
  5. Masumiyet kimin hikayesi gerçek mi?

Masumiyet mi kader mi?

Masumiyet'i daha önce çekmiş olmasına rağmen, Demirkubuz, ilk olarak Kader'in senaryosunu yazmıştır. Kader ve Masumiyet aynı hikâyenin farklı zamanlarını anlatsa da uyuşmayan bazı şeyler vardır. Mesela Kader filminin hikâyesi Kars'ta biter ancak Masumiyet filminde Diyarbakır olarak geçmektedir.

Masumiyet Türk yapımı mı?

Masumiyet, Gold Film imzalı, yönetmenliğini Ömür Atay'ın yaptığı, senaryosunu Sırma Yanık'ın kaleme aldığı dram türündeki Türk yapımı televizyon dizisi. Başrollerinde Hülya Avşar, Mehmet Aslantuğ ve Deniz Çakır yer almaktadır.

Masumiyet filmi kaç saat?

1 saat 50 dakika Masumiyet/Süre

Masumiyet filmi ne anlatıyor?

Filmin kahramanları Uğur, Bekir ve Yusuf aşklarının, tutkularının peşinden giden ve tutkuları için ödemeleri gereken bedeli ödeyen insanlar olarak anlatılır bize. Herkes tutkusunun cezasını çeker. Dostoyevski'ye göre insan, her zaman kendi yararı ve çıkarı için hareket etmez.

Masumiyet kimin hikayesi gerçek mi?

Masumiyet dizinin senaryosunu ise Sırma Yanık yazdı. Senaryonun yanı sıra hikayesi de tamamen Sırma Yanık'a aittir. Yani Masumiyet dizisinin hikayesi tamamen kurgu eseridir. Herhangi bir kitaptan veya eserden esinlenmemiştir.