Ücretli öğretmenlik için başvuru nasıl yapılır?

İçindekiler:

  1. Ücretli öğretmenlik için başvuru nasıl yapılır?
  2. E-devlet ücretli öğretmenlik başvurusu başladı mı?
  3. Ücretli öğretmenlikte kaç tercih hakkı var?
  4. Öğretmen atama tercihleri kaç tane?
  5. KPSS 41 tercih nedir?

Ücretli öğretmenlik için başvuru nasıl yapılır?

ÜCRETLİ ÖĞRETMENLİK BAŞVURUSU NASIL YAPILIR? 2021 ücretli öğretmenlik başvuruları e-Devlet üzerinden alınıyor. Adaylar, e-Devlet'e giriş yaptıktan sonra 'Milli Eğitim Bakanlığı/Ücretli Öğretmenlik Başvurusu' başlığına tıkladıktan sonra gerekli adımları takip ederek başvuru işlemlerini gerçekleştirecekler.

E-devlet ücretli öğretmenlik başvurusu başladı mı?

2021-2022 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÜCRETLİ ÖĞRETMENLİK BAŞVURULARI BAŞLADI. 2021-2022 Eğitim Öğretim yılında Müdürlüğümüze bağlı okullarda görevlendirilmek üzere ücretli öğretmen başvuruları 26.07.2021 tarihinde başlamıştır. ... E-Devlet üzerinden ücretli öğretmenlik başvurusunda bulununuz.

Ücretli öğretmenlikte kaç tercih hakkı var?

Sözlü sınavda 60 ve üzerinde puan alan adaylar, en fazla 20 (yirmi) eğitim kurumunu elektronik ortamda tercih edebilecektir. Tercihler, aynı il ve/veya farklı illerde bulunan eğitim kurumları arasından istenilen öncelikte yapılabilecektir. Tercihler herhangi bir il veya ilçe millî eğitim müdürlüğüne onaylatılacaktır.

Öğretmen atama tercihleri kaç tane?

(4) Aday öğretmenliğe/öğretmenliğe atanma isteğinde bulunan adaylar en fazla 40 tercihte bulunabilir.

KPSS 41 tercih nedir?

41.tercih MEB'in ilk atamalarda, il içi yer değiştirmelerde ve il dışı yer değiştirmelerde uyguladığı bir kura ile atama seçeneğidir. ... MEB öğretmen atamalarında atamalar en yüksek puanlı öğretmenlere öncelik verilerek yapılır.