Yüze adaçayı sürülür mü?

İçindekiler:

  1. Yüze adaçayı sürülür mü?
  2. Ada çayı yağı sivilcelere iyi gelir mi?
  3. Adaçayı saç döker mi?
  4. Adaçayı Cilde Nasıl Uygulanır?
  5. Adaçayı Toniği ne işe yarar?

Yüze adaçayı sürülür mü?

Daha parlak ve yumuşak bir cilt elde etmek için de adaçayı bitkisinden yararlanabilirsiniz. Demlenmiş ve ıslak haldeki adaçayını cildinize maske şeklinde düzenli olarak uygulayarak cildinizi parlatabilir ve bebeksi bir görünüme kavuşturabilirsiniz.

Ada çayı yağı sivilcelere iyi gelir mi?

Cilt bakımında rahatlıkla tercih edebileceğiniz adaçayı yağını düzenli kullanmanız halinde sivilce, akne gibi cilt problemlerini gidermede sizlere yardımcı olacaktır. İltihap giderici özelliği sayesinde adaçayı yağını cildinize uygulamanız durumunda cildinizde bulunan iltihapların giderilmesinde etkilidir.

Adaçayı saç döker mi?

Adaçayı içeriğinde bir çok doğal boya içerir ve bu da doğal saç renginizi restore eder ve beyaz saçların ortaya çıkışını azaltır. Saçları koyultmak ve beyazları kapatmak için adaçayı yapraklarından çay yapın, iyice rengi ve özü çıkana kadar 30 dakika kaynatın. Sonra ılık hale gelince saça uygulayın.

Adaçayı Cilde Nasıl Uygulanır?

Adaçayı kullanılarak hazırlanan maskeler kullanabilirsiniz. Ya da daha da kolayı kaynar suyun içine atılan adaçayı yapraklarının bir süre bu suda bekletilmesinden sonra bu suyu drek olarak cildinize uygulayabilirsiniz. Adaçayı hücrelerin yenilenmesini sağladığı gibi cildinizin elastikiyetinide arttırır.

Adaçayı Toniği ne işe yarar?

Bu karışımın suyu cildinize parlaklık sağlayan, kırışıkları zamanla azaltan mükemmel bir doğal toniktir. - Adaçayı yaprağı ve ıhlamur çiçeklerinden birer tutam kaynatın, ve karışımı soğutun. Sabahları yüzünüzü ve boynunuzu bu su ile silerseniz zamanla kırışıklıklarınız azalır.