Lekelere hangi maske iyi gelir?

İçindekiler:

  1. Lekelere hangi maske iyi gelir?
  2. Çiller nasıl geçer maske?
  3. Yuz lekesi nasil temizlenir?
  4. Çilleri gidermek için ne yapılır?
  5. Yüzdeki cilt lekelerine ne iyi gelir?
  6. Çilleri olanlar nasıl makyaj yapmalı?

Lekelere hangi maske iyi gelir?

Yapımı oldukça kolay bu maske için ihtiyacınız olan malzemeler 2 çay kaşığı bal (organik olursa çok daha iyi) ve 1 çay kaşığı limon. Bal ve limonu karıştırdıktan sonra lekelerin bulunduğu bölgelere yoğunlaşarak tüm yüzünüze sürün. 20 dakika kadar cilde nüfuz etmesini bekledikten sonra bol ılık suyla yıkayın.

Çiller nasıl geçer maske?

Yoğurt. Yulaf ezmesi ve yoğurt ile hazırlanan yüz maskesi de çiller üzerinde etkili olabilir. 3 yemek kaşığı yoğurt ve 1 yemek kaşığı yulaf ezmesini karıştırın. Karışımı yüzünüze hafif masaj hareketleriyle sürün ve daha sonra ılık su ile yıkayın. Haftada bir kez uygulayabilirsiniz.

Yuz lekesi nasil temizlenir?

1 çay kaşığı karbonat, 1 çay kaşığı zeytinyağı ve birkaç damla limonu bir kapta iyice karıştırın. Dudak kenarları ve göz çevresi hariç tüm yüzünüze sürün. 5 dakika bu şekilde bekleyin ve cildinize dairesel hareketlerle masaj yaparak işlemi tamamlayın. Ilık suyla yüzünüzü yıkayın. Hepsi bu kadar!

Çilleri gidermek için ne yapılır?

Çillerden kurtulmak için maydanoz köklerinin kaynatarak limon suyu ile karıştırın. Bu karışımla yüzünüzü sabah akşam silin. 2 yemek kaşığı havuç suyuna 20 damla limon suyu eklenir. Bu karışım çillere karşı yüze günde 2–3 kere uygulanır.

Yüzdeki cilt lekelerine ne iyi gelir?

Cilt lekelerine iyi gelen doğal çözümler
  • Aloe vera. Aloe vera yaprağındaki jel, lekeleri iyileştiren ve cildi yenileyen hücreler üreten bir polisakkarit deposudur. ...
  • Salatalık. Salatalığın, cildi iyileştirmeye yarayan birçok faydası bulunur. ...
  • Calamine losyonu. ...
  • Üzüm çekirdeği özü ...
  • Havuç ...
  • Limon suyu.

Çilleri olanlar nasıl makyaj yapmalı?

Eğer siz de çilli bir yüze sahipseniz, incecik bir fondöten ile genel cilt rengini eşitledikten sonra pudra ile makyajı sabitleyebilirsiniz. Hatta kimi kadınlar fondöten kullanmamayı, BB veya CC krem ile renk eşitledikten sonra ten makyajını bitirmeyi tercih edebiliyor.