Kahvelerde oyun oynanıyor mu?

İçindekiler:

  1. Kahvelerde oyun oynanıyor mu?
  2. Son Dakika kahvelerde oyun oynamak serbest mi?
  3. Kahvelerde oyun yasağı kalktı mı?
  4. Kahvede oyun oynamak yasak mı?
  5. 1 Temmuz'da kahvelerde okey oynamak serbest mi?
  6. Kahvehaneler saat kaça kadar açık?
  7. 1 Temmuz dan itibaren kahvelerde oyun serbest mi?
  8. Okey Batak serbest mi?
  9. Kıraathanelerde oyun serbest oldu mu?
  10. 1 Haziran dan itibaren kahvelerde oyun serbest mi?

Kahvelerde oyun oynanıyor mu?

Kahvehanelerle ilgili alınan kararda; "Kahvehane, kıraathane, kafe, dernek lokali, çay bahçesi, çay ocağı gibi yerlerde herhangi bir şekilde oyun (kağıt-okey, tavla dahil) oynanmaması, aynı anda aynı masada açık alanlarında üç, kapalı alanlarında ise ikiden fazla müşteri kabul edilmemesi kararlaştırılmıştır.

Son Dakika kahvelerde oyun oynamak serbest mi?

İçişleri Bakanlığı'nın yayımladığı genelgeye göre; Kahvehane, kıraathane gibi iş yerlerinde oyun oynatılmasına dair kısıtlamalar 1 Temmuz'dan itibaren sona erecek.

Kahvelerde oyun yasağı kalktı mı?

Corona virüsü vakalarının düşmesinin ardından İçişleri Bakanlığı'nın kademeli normalleşmenin üçüncü etabına ilişkin yayımladığı genelge kapsamında, 1 Temmuz itibarıyla kahvelerde oyun yasağı kaldırıldı.

Kahvede oyun oynamak yasak mı?

Yeni normalle ilgili son genelgede kahvehane, kıraathane gibi işletmelerde oyun oynatılmasına dair karara da yer verildi. Kahvehane ve kıraathanelerde okey, tavla, iskambil gibi oyunlara hijyen tedbirleri gerekçesi ile yasak getirilmişti.

1 Temmuz'da kahvelerde okey oynamak serbest mi?

TESK Başkanı Bendevi Palandöken, 1 Temmuz'dan itibaren kahvehanelerde oyun yasağının kaldırılacağını duyurdu. Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken, 1 Temmuz'dan itibaren kahvehanelerde oyun yasağının kaldırıldığını bildirdi.

Kahvehaneler saat kaça kadar açık?

Kahvehaneler, kıraathaneler, çay ocakları pazar günü hariç haftanın 6 günü 07.00-21.00 saatleri arasında açık olacak.

1 Temmuz dan itibaren kahvelerde oyun serbest mi?

İçişleri Bakanlığı, sokağa çıkma ve şehirlerarası seyahat kısıtlamalarının sona ereceği 1 Temmuz saat 05.00'te başlayacak kademeli normalleşmenin üçüncü etabına ilişkin genelge yayımladı. ... Bu bilgilere göre 1 Temmuz sonrasında kahvehanelerde oyun oynama yasağı kaldırılacak.

Okey Batak serbest mi?

Kahvehanelerde vatandaşların çoğunlukla oynadığı okey, batak ve diğer oyunlar koronavirüs salgını tedbirleri kapsamında serbest değil. Vatandaşlar bu oyunları oynayamayacak.

Kıraathanelerde oyun serbest oldu mu?

İçişleri Bakanlığı'nın yayınladığı Temmuz genelgesinde yer alan ilgili maddede “Kahvehane, kıraathane gibi kağıt, taş oyunlarının oynandığı iş yerlerinde söz konusu oyunların oynanmasına/oynatılmasına dair mevcut kısıtlamalar 1 Temmuz Perşembe gününden itibaren sona erdirilecek ve oyun oynanmasına/oynatılmasına müsaade ...

1 Haziran dan itibaren kahvelerde oyun serbest mi?

İçişleri Bakanlığı, sokağa çıkma ve şehirlerarası seyahat kısıtlamalarının sona ereceği 1 Temmuz'da başlayacak kademeli normalleşmenin üçüncü etabına ilişkin genelge yayımladı. Genelgeye göre; kahvehane, kıraathane gibi iş yerlerinde oyun oynatılmasına dair kısıtlamalar 1 Temmuz'dan itibaren sona erecek.