Uçak Gövde Motor Bakım Bölümü mezunları ne iş yapar?

İçindekiler:

  1. Uçak Gövde Motor Bakım Bölümü mezunları ne iş yapar?
  2. Uçak teknisyeni ne kadar maaş alır?
  3. Uçak Gövde Motor Bakım Bölümü kaç yıllık?
  4. Uçak Elektrik Elektronik ne kadar maaş alır?

Uçak Gövde Motor Bakım Bölümü mezunları ne iş yapar?

Uçak-Gövde-Motor Bölümü Mezunları Ne İş Yapar? Bu bölüm mezunları, uçakların onarımı ve tamiratının yapıldığı ARGE alanlarında, uçak mühendislerinin gözetimi altında müdahale, bakım ve onarım işiyle yükümlü teknisyenlik görevini üstelenirler.

Uçak teknisyeni ne kadar maaş alır?

Uçak Teknolojisi Bölümü Maaşları Ne Kadar? Bölüm mezunlarının en büyük avantajı genellikle dolgun ücretlerle çalışmalarıdır. Uçak Teknolojisi maaşları özel sektör için 3500-4500 binleri bulmaktadır. KPSS ile resmi kurumlara atananlar memur olarak maaş aldıkları için maaşları 3500 lira civarındadır.

Uçak Gövde Motor Bakım Bölümü kaç yıllık?

Uçak Gövde Motor Bakımı bölümü ilk olarak 2 yıllık eğitim vermekteydi, 2014 yılında eğitim süresi 4 yıllık eğitime çevrildi. Havacılık sektörü içerisinde önemli bir yer sahibi olan Uçak Gövde Motor Bakımı bölümü, havacılık sektörü için donanımlı ve işinde yetkin bireyler yetiştirmektedir.

Uçak Elektrik Elektronik ne kadar maaş alır?

Devlet kurumunda çalışan mezunlar için Havacılık Elektrik ve Elektroniği maaşları 6000-7000 lira arasında değişmektedir. Özel sektörde ise Havacılık Elektrik ve Elektroniği maaşları 5000-9000 lira arasındadır.