Altın kredi kartı kaç taksit?

İçindekiler:

  1. Altın kredi kartı kaç taksit?
  2. Kredi kartıyla altın nasıl alınır?
  3. Altına taksitte komisyon var mı?
  4. Kredi kartı ile çeyrek altın almak caiz mi?
  5. Kredi kartı puanıyla altın alınır mı?
  6. Altın kredi kartı ile alınıyor mu?
  7. Elektronik en fazla kaç taksit?

Altın kredi kartı kaç taksit?

Düzenlemeye göre, altın alacak kişiler kredi kartına 6 ay yerine 3 aya kadar taksit yapabilecek. Beyaz eşya ve mobilya alımlarında ise kredi kartına taksitte 12 aydan 9 aya indirildi.

Kredi kartıyla altın nasıl alınır?

Her kuyumcudan kredi kartı kullanarak altın alınabilir fakat bazı kuyumcular bunu kabul etmeyebilir. Bu gibi durumlarda bireylerin bankaları ile iletişime geçmeleri gerekir. Kredi kartına yapılan tek çekimlik altın alışverişi, banka tarafından taksitlendirilir.

Altına taksitte komisyon var mı?

Kuyumcudan yapılan alışverişlerde merak edilen şeylerden birisi de kredi kartının geçerli olup olmadığıdır. Kuyumcularda kredi kartı geçer. Ancak kuyumcular kredi kartıyla altın satıp taksitlendirdiklerinde ekstra komisyon almaktadırlar. Her kuyumcu kredi kartına taksit yapmayı kabul etmeyebilir.

Kredi kartı ile çeyrek altın almak caiz mi?

Diyanet İşleri Başkanlığı, Din İşleri Yüksek Kurulu, kredi kartı ile altın satışının caiz olmadığına hükmetti. Kurul, "Kart sahibi olan kurumun (bankanın), kredi kartı ile yapılan satıştan doğan borcu, anında peşin (online) olarak kuyumcunun hesabına yatırması halinde, yapılan alış-veriş sahih olur." kararına vardı.

Kredi kartı puanıyla altın alınır mı?

Sitemizden alınan AltunPuanlar yalnızca altın alarak kullanılabilmektedir. Axess, Bonus, Paraf ve Maximum kredi kartlarınızda biriken puan, bonus ve chip para'larınızı değerlendirebilir ve sınırsız süreliğine Altun Puan'a dönüştürebilirsiniz.

Altın kredi kartı ile alınıyor mu?

Kredi kartı ile altın olmak yasal olarak mümkündür. Külçe ve basılı altın olmadığı müddetçe 8 aya kadar vadelendirme olanağı da vardır.

Elektronik en fazla kaç taksit?

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurulu'nun (BDDK) taksitlendirmeyi düzenleyen yönetmeliğine göre taksit sayısı Beyaz Eşya alışverişlerinde en fazla 9 ay, Elektronik Eşya alımlarında 4 ay, Bilgisayar ürünlerinde en fazla 12 ay ve Tablet alımlarında 6 ay olarak uygulanır. 5000 TL altı Televizyon alış verişlerinde 9 ay, ...