Kamu Çalışanlarına bayram tatili kaç gün?

İçindekiler:

  1. Kamu Çalışanlarına bayram tatili kaç gün?
  2. 16 Temmuz da tatil var mı?
  3. 15 Temmuz'da tatil var mı?
  4. Özel sektör arefe günü tatil mi?

Kamu Çalışanlarına bayram tatili kaç gün?

Kamu çalışanlarının, ramazan bayramı öncesi 2.5 gün idari izin sayılacağı bildirildi. Böylece bayram tatili 9 güne yükseldi. Cumhurbaşkanlığı İdari İşler Başkanı Metin Kıratlı imzasıyla dün gönderilen yazı ile kamu çalışanlarına yönelik yeni kararlar alındı.

16 Temmuz da tatil var mı?

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Pazartesi günkü yarım günü idari tatil olarak belirledik. Vatandaşlarımız fiilen 16 Temmuz Cuma akşamından 26 Temmuz Pazartesi sabahına kadar tatile kavuşmuş oluyor.”. ... Buna göre; 16 Temmuz resmi tatil olmayacak.

15 Temmuz'da tatil var mı?

Darbe girişiminin 5. yılında da geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi hayatını kaybedenler anılacak. 15 TEMMUZ 2021 TATİL Mİ? 2021 yılında Perşembe gününe denk gelen 15 Temmuz günü resmi tatil olacak. Yarın tüm resmi kurum ve kuruluşlar, tatil olması nedeniyle kapalı olacak.

Özel sektör arefe günü tatil mi?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kabine Toplantısı'nın ardından yaptığı açıklamalarda pazartesi (19 Temmuz) günkü yarım günü idari tatil olarak belirlediklerini duyurdu. Arefe günü tatil ilan edilmesine rağmen özel sektör çalışanları yararlanamayacak, devlet memurları yararlanabilecek.