Muayene istasyonları açık mı kapalı mı?

İçindekiler:

  1. Muayene istasyonları açık mı kapalı mı?
  2. TÜVTÜRK Kimin şirketi?
  3. TÜVTÜRK kaç yıllığına özelleştirildi?
  4. Araç muayene kaç dk sürer?
  5. TÜVTÜRK Araç Muayene Süreleri Uzatıldı mı?
  6. Hangi araçların muayenesi ertelendi?

Muayene istasyonları açık mı kapalı mı?

TÜVTÜRK, hafta içi her gün hizmet vermektedir. Araç muayenesini yaptırmak isteyenler Pazar günleri hariç haftanın her günü 08:30 – 17:30 saatleri arasında hizmet alabilir.

TÜVTÜRK Kimin şirketi?

TÜV SÜD Service-Center TÜVTÜRK/Üst kuruluşları

TÜVTÜRK kaç yıllığına özelleştirildi?

Doğuş Otomotiv. TÜVTÜRK- DOAS, Bridgepoint ve TÜV SÜD'ün kârlı iş koludur. Türkiye Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafından yetkilendirilmiş olan TÜVTÜRK konsorsiyumuna araç muayene istasyonlarını geliştirme ve işletim hakkı 552 milyon dolar bedel ile 20 yıllığına verilmiştir.

Araç muayene kaç dk sürer?

Araç muayene işlemleri, kabul işlemlerini takiben, ortalama 1 saat sürüyor. İstasyon alanına giriş, müşteri kabul ve sorgulama ile muayene süreci de göz önüne alındığında, özellikle büyükşehirlerde yer alan istasyonlarda ortalama 2 saatlik bir zaman ayırmak ve zaman planlamasını buna göre yapmak gerekiyor.

TÜVTÜRK Araç Muayene Süreleri Uzatıldı mı?

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, COVID-19 tedbirleri kapsamında araç muayene sürelerinin 30 Eylül'e kadar uzatıldığını açıkladı. ... Bu kapsamda, muayene süresi 3 Nisan-3 Temmuz tarihlerinde sona eren ve 17 Ağustos'a kadar muayenesi yaptırılamayan araçlar için söz konusu süre 30 Eylül'e kadar uzatıldı.

Hangi araçların muayenesi ertelendi?

Buna göre, ile 3 Temmuz 2020 tarihleri arasında araç muayene süresi sona eren ve 17 Ağustos 2020 tarihine kadar muayanesi yaptırılamayan araçların süreleri tarihine kadar uzatıldı. Ayrıca araç muayene sürelerini uzatan vatandaşlardan yüzde 5`lik gecikme ücreti alınmayacak.