Ovır SAYZ ne demek?

İçindekiler:

  1. Ovır SAYZ ne demek?
  2. Anchor ne demek tıp?
  3. Oversized kalıp ne demek?
  4. Oversize yaka ne demek?
  5. Kardinal belirti ne demek?
  6. Kardinal kural ne demek?
  7. Ankor nedir Tıpta?
  8. Ankor nedir gemi?

Ovır SAYZ ne demek?

Oversize=Büyük beden kıyafetler demektir. Kendi bedeninizden büyük alınan kıyafetlerle oluşturulan kombinlere oversize tarz denir. Bu akımın temeli aslında rahat hissetmeye dayanır.

Anchor ne demek tıp?

1-Yerinden ayrılmış bir organı ameliyatla eski yerine tespit etme; ankoraj. 2- Diğer bir şeyin kendisine tespit edildiği kısım; tespit yeri; tutunma noktası.

Oversized kalıp ne demek?

Oversize Türkçe karşılığı normal bedeninden büyük demektir. Bir oversize giyim ürünün yazan bedeni örneğin M ise kalıbı XL kadar geniş olabilir. ... Çünkü normalde beden büyüdükçe ürünün kol uzunluğu, boyun etrafı genişliği gibi her ölçüsü büyüyeceği için üzerinde emanet gibi duracaktır.

Oversize yaka ne demek?

''Oversize'' terimi, kelimi olarak ''büyük beden'' anlamına gelir. Model olarak salaş, rahat ve normal bedenlerden büyük olan parçalardır. Bol, rahat ve özenmeden ''çabasız şıklık'' anlamında da kullanılabiliyor.

Kardinal belirti ne demek?

Kardinal tıpta ne demek? bu belirtiler tüm vücutta, belirli bir organda veya bölgede ortaya çıkablir.. "Baş şikayet", "belirti takdimi" ve "şikayetlerin sunulması" hastayı doktora getiren kişi tarafından ilk şüpheleri anlatmak için kullanılan terimlerdir. Tanıya götüren semptoma "cardinal symptom" denir.

Kardinal kural ne demek?

bellibaşlı, ana, temel, önemli. a cardinal rule: temel kural.

Ankor nedir Tıpta?

Kemik veya sütür ankorları, tendon tedavisinde kullanılan, doku ve kemiği birbirine bağlayan implantlardır; en çok ortopedik ameliyatlarda kullanılır. Ankor, implant, cerrari iplik çekme gözü ve sütür olmak üzere üç bölümden oluşur.

Ankor nedir gemi?

gemi demiri, çapa, lenger. köprü, duvar vb. cisimleri yıkılmadan sağlamca tutan düzen.