Loreal Highlighter nasıl kullanılır?

İçindekiler:

  1. Loreal Highlighter nasıl kullanılır?
  2. Krem Highlighter nasıl sürülür?
  3. Highlighter nereye allık nereye sürülür?
  4. Makyajda kontür un amacı nedir?

Loreal Highlighter nasıl kullanılır?

Highlighter'ı yanaklarınıza uyguluyorsanız, elmacık kemiğinizin en üst noktasında şakak kısmınıza doğru olan bölgede karıştırarak uygulamanız gerekir. Highlighter'ı başka bir şekilde yorumlayabileceğiniz bölgeniz ise gözlerinizdir. Özellikle kaşın altında kalan kaş kemiğine highlight uygulamak oldukça yaygındır.

Krem Highlighter nasıl sürülür?

Daha doğal bir görünüm isteyenler fondöten yerine BB krem, CC krem veya yalnızca nemlendirici tercih edebilirler. Daha sonra elmacık kemiklerinin üzerine, kaş altına, burun üzerine, çene kısmına, alın bölgesine ve gözaltlarına parmaklar yardımıyla hafifçe krem aydınlatıcı uygulanır.

Highlighter nereye allık nereye sürülür?

Küçük ve eğik bir makyaj fırçası ile likit veya toz aydınlatıcını elmacık kemiklerinin yüksek kısımlarına, kaş kemiğine ve dudak üstünün ortasına uygulayabilirsin. Böylece cildine doğal görünen bir ışıltı katmış olursun.

Makyajda kontür un amacı nedir?

Kontür ve aydınlatıcı tekniği, makyaj yaparken koyu ve açık renklerden yardım alarak yüz hatlarını vurgulamak veya tam tersi gizlemek için yapılıyor. Özellikle elmacık kemiğini belirginleştirmek, burnunu daha küçük göstermek ve yüzünü ince göstermek isteyenler için oldukça etkili bir yöntem.