AYT sınav giriş belgesi nasıl alınır?

İçindekiler:

  1. AYT sınav giriş belgesi nasıl alınır?
  2. TYT AYT giriş belgeleri ayrı mı?
  3. TYT AYT giriş belgesi nasıl alınır 2021?
  4. Üniversite sınavı giriş belgesi siyah beyaz olur mu?

AYT sınav giriş belgesi nasıl alınır?

Adaylar sınava giriş belgesini, ÖSYM'nin "https://ais.osym.gov.tr" internet adresinden T.C. kimlik numaraları ve aday şifreleri ile edinebilecek. TYT ve AYT için adayların saat 10.00'dan sonra, YDT için ise saat 15.30'dan sonra sınav binalarına alınmayacağı uyarısı yapıldı.

TYT AYT giriş belgeleri ayrı mı?

Adaylar sınava girecekleri yer bilgisini gösteren TYT Sınava Giriş Belgelerini, başvuru yaptıkları her TYT için ayrı ayrı, TC Kimlik Numaraları ve şifreleri ile Haziran ayındaı ÖSYM'nin (https://ais.osym.gov.tr) internet adresinden edinebilecekler. Başvuru yapılmayan TYT için Sınava Giriş Belgesi düzenlenmeyecek.

TYT AYT giriş belgesi nasıl alınır 2021?

YKS SINAV GİRİŞ BELGESİ NASIL ALINIR? Adaylar, sınava girecekleri yer bilgisini gösteren Sınava Giriş Belgesini, ÖSYM'nin https://ais.osym.gov.tr internet adresinden T.C. Kimlik numaraları ve aday şifreleri ile edinebilecekler.

Üniversite sınavı giriş belgesi siyah beyaz olur mu?

YKS'ye girecek öğrenciler, ais.osym.gov.tr üzerinden alacakları YKS giriş belgesi ile sınava katılım sağlayabilecek. YKS giriş belgesinin siyah beyaz olması, sınava katılım konusunda bir sorun teşkil etmiyor. Belge üzerinde adayın fotoğrafının bulunması zorunludur.